Vinkväll med the girls

Sitter hemma hos mig tillsammans med JJ och väntar på att Maddis ska dyka upp. Vi ska nämligen laga paj ikväll, dricka lite vin och umgås. Var ett tag sen vi umgicks bara vi tre.

Fick ett mail idag också om med vem och om vad vi ska guida under exkursionen i slutet av april. Jag ska jobba med Nathalie och vi ska guida om Flyhov hällristningar, jag har ingen aning om vad det är så får ta och läsa på ordentligt och hoppas på att Nathalie kan lite om det sen innan.

I helgen ska jag ta med mig JJ till Skövde för lite shopping och bio. Vet inte vilken film vi ska se än men det går säkert någon bra.


Ny kurs!

Vi började en ny kurs igår som heter Kulturarvet som turistisk resurs. Låter inte så jättekul och mitt intryck än så länge är väl inte toppen. Men jag ska försöka ha ett öppet sinne och hoppas på att jag kommer tycka bättre om det längre fram. Vi har ju inte så många föreläsningar i denna kursen, vi hade två denna vecka och nu har vi ledigt till på onsdag nästa vecka. Får se vad man ska hitta på under den tiden, kanske skulle åka hem och hälsa på Lillebror men har inte sån lust att bo i den byggarbetsplatsen. Vi får se.

Var i Göteborg i helgen på TUR-Mässan men glömde tyvärr kameran hemma på sängen, ska se om jag kan få tag i lite bilder från någon som jag kan lägga upp.


RSS 2.0