This is Me Relaunch!

Eftersom det krånglade sist jag skulle köra This is Me så har jag bestämt mig för att försöka igen. Det är ju trots allt 45 saker kvar på min lista!

Från och med 1 januari kommer det (förhoppningsvis, om det funkar som det ska) komma upp ett nytt fakta om mig varje söndag efter det.

So stay tuned for more me!

8 dagar!

Nu är jag fri!!

Hade en väldigt intressant sms konversation med mamma igår som jag tänkte låta er ta del av.

Först fick jag ett sms från Telenor där det stod:
"Hej. Du är inte längre medlem i Fritt Familj med ägare Ritva"

Då slänger jag iväg ett mess till mamma:
"Jag fick precis ett sms om jag jag inte längre var medlem i familjen på Telenor. Det var ju trevligt, känner mig verkligen älskad ;) "

Fick svaret av mamma:
"Du är i trevligt sällskap, jag sparkade precis ut pappa också. Nu är jag fri!! Äntligen!"

Slänger upp en bild med en konversation som jag skrattar åt varje gång jag läser.

Jag fortsätter kämpa på

Gårdagen var ingen höjdare för min del mådde inte alls bra så jag spenderade i stort sett hela dagen i sängen. Men med ett undantag, tog en liten promenad till ICA och köpte ett gravljus och sen vidare till kyrkogården. Min familj brukar alltid åka till kyrkogården på alla helgona och tända ljus. Men eftersom jag inte vara i Skövde i helgen så fick jag gå ensam. Det är så sjukt mysigt på kyrkogården med alla tända ljus. Tyvärr är jag sjukt paranoid och rädd för kyrkogårdar när det är mörkt så det fick bli att jag gick dit när det var ljust. Haha.

Jag fick denna bild av pappa senare på kvällen.



Just nu sitter jag på skolan och jobbar lite med Destinationsutveckling. Sjukt intressant kurs! Min grupp har Helsingborg som stad, så jag har suttit och läst massa statistik och fakta de senaste dagarna.
Får se hur länge till jag sitter, funderar nämligen på om jag skulle ta en liten promenad ikväll för att få upp stegen lite. Så här ser min vecka ut so far, det är ju bara idag kvar och jag har som mål att gå minst 15 000 steg om dagen så det har jag ju klarat. Men Jeanette ligger 2 000 steg före mig så jag måste kämpa på.


31 dagar!


Åhhhh

Nu har det gått 3 dagar sen vi startade vår stegtävling och jag har redan lyckats promenera ihop 55 091 steg. Inte illa tycker jag. Plus att idag ska jag gå på Zumba och få lite extra steg. Det är riktigt kul med den här stegtävlingen, man jobbar verkligen hårt för att få ihop så många steg som möjligt och tack vare tävlingsmänniskan inom mig så vägrar jag förlora. Därav blir det svårt att låta de där ursäkterna man tidigare hade för att slippa gå ut och gå faktiskt fungera.

Tvättade förresten idag och jag slutar aldrig bli förvånad över människors dumhet. Om någon har bokat tvättstugan en hel dag så går man väl inte och slänger i sin egen tvätt i torktumlaren och hänger upp tvätt så att det tar upp halva torkrummet. För att citera min mamma "är de inte läskunniga eller?".
När jag flyttar nästa gång ska jag nog fan köpa mig en tvättmaskin och ha i lägenheten. Allt för att slippa alla dessa idioter!



34 dagar!


RSS 2.0