God jul...

4720235be87fba3e029c4c917a7b7c65.png

Kolla varifrån!

God jul allihopa!


Automatic Loveletter - "Hush"



Ligger och lyssnar på lite musik innan jag ska gå och lägga mig. Har fått den här låten på hjärnan, älskar hennes röst, den är så otroligt härlig!


Ny frilla!

Var och klippte mig och färgade håret idag i Tidaholm. Och jag måste säga att jag är helnöjd, superglad, helt lycklig, I'm loving it! Angelica lyckades som vanligt med att få håret precis som jag vill ha det! Och det är därför mina vänner som jag aldrig kommer att byta frissa. Min är helt enkelt bäst (enligt mig i alla fall), så det så!
Ni får se bild på hur det blev imorgon.

3 Days of Christmas

Jag missade dagens julklappstips igår så ni fårflera tips idag istället!

Produkter från Coastal Scents. I stort sett alla produkter därifrån kan rekommenderas. Flera personer på youtube och vänner till mig rekommenderar varmt allt som dom har. Själv så kan jag rekommendera:

Camo Quads innehåller 4 krämiga Concealers. Dessa appliceras lätt och smälter lätt in i huden och täcker brister i huden. Alla 3 Concealer Quads innehåller en vit highlight nyans, denna används på inre och yttre ögonvrån för att ge en ljus och ge ett vaket utseende för trötta ögon. Vitt kan också användas för att ljusa upp och hjälpa till att anpassa en nyans så att den ska matcha din hudfärg. Dom erbjuder dessa i Ljus, Medium och Dark. Användning på ren, återfuktad hud före applicering av din foundation och puder.

 

Vår Corrector Quad erbjuder 4 primär nyanser. Dessa används för att jämna ut pigment som behöver en viss färg för att radera ut och balansera huden.

 

Designa din egen palett. Du kan vilken palett du vill ha och vilken av de 66 färgerna som de erbjuder som du vill ha i. Du kan göra en med bara ögonskuggor eller en med bara rougher, eller varför inte blanda lite?!




Gel Liners. 24 väldigt pigmenterade Gel Liners har anlänt, dessa appliceras med lätthet med en angle liner brush. Applicationen är lätt, du har möjligheten att utforma och vara kreativ, varar hela dagen utan att de kladdar eller lägger sig i vecken och är starkt pigmenterade.



Allt finns att köpa på Coastal Scents hemsida!


5 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Creative Live! Cam Optia Pro.
Webbkamera med 1.3 megapixel och höghastighets USB 2.0-anslutning.

Kommunicera med stil, och få bättre kvalitet när du pratar i telefon eller chattar. Den kompakta designen och vidvinkellinsen gör att du får med alla på bild. Webbkameran har även teknik som filtrerar bort allt bakgrundsbrus som den inbyggda mikrofonen kan ta upp.

- 1.3 megapixelsensor som fångar mer detalj, för bättre bildkvalitet.
- Vidvinkellins med precision för mer intressanta bildkompositioner.
- Inbyggd mikrofon som filtrerar bort bakgrundsbrus.
- Höghastighets USB 2.0-anslutning - Eliminerar flaskhalsar som kan uppstå mellan webbkameran och din dator.
- Kompatibel med Skype och Windows Live Messenger.

Finns på Elgiganten för 599 kronor.


6 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Show Pony Shadow Box från Urban Decay. En sminkpalett med 6 ögonskuggor i färgerna Snatch (peachy-pink w/glitter), Mildew (deep green), Flash (electric purple), Painkiller (turquoise shimmer), Smog (deep bronze), and Toasted (copper). Du får också med en Eyeshadow Primer Potion (som jag älskar och verkligen kan rekommendera) och en 24/7 Eye Pencil i färgen Zero (black). Förpackningen är ju hur snygg som helst och vad kostar då en sån här shadow box mån tro? Jo den kostar $30.00 (cirka 215 kronor) på urbandecay.com


Brandlarm!

Vaknade imorse av att jag hörde ett fruktansvärt ljud. Tog några sekunder innan jag kunde identifiera att ljudet var inget annat än ett brandlarm som lät. Jag flyger ur sängen med täcket virat runt mig. Precis när jag kommer ut ur rummet och ser brandlarmet som låter (den sitter 10 cm från min sovrumsdörr) så slutar det. Det dröjer en minut innan det börjar igen och jag hör mamma och pappa nere i hallen och jag får säga till dom att det är det här brandlarmet som låter inte det på första plan. Det visar sig att det bara var batterierna som höll på att ta slut. Åhhh gud man blir ju bara så grymt irriterad på sånt.

Var hemma hos Sarah igår och hälsade på. När jag kom till Tidaholm så snöade det som bara den och det slutade inte under hela tiden när jag var där. Så när vi skulle gå till bussen så kändes det som om det var halvt snöstorm. Vi lunkade fram i snön och frös som fan. Men fram kom vi i alla fall. Stackars Sarah som var tvungen att gå hem i det igen. När jag kom till Skövde så snöade det inget alls så det var helt perfekt.


Tidaholm

Igår var ju Sarah på besök hemma hos mig och det var verkligen jättekul. Vi har alltid så jävla kul ihop. Satt i flera timmar och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Vi hittade också våra väldigt intressanta arbeten om Hur gör djur? och Slavarnas befrielse som vi gjort när vi bodde uppe i Norge. HAHA! Hur kul som helst att läsa.

Om någon timma ska jag sätta mig på bussen och åka hem till Sarah. Har ju inte varit hemma hos hennes föräldrar i Tidaholm på jättelänge nu så det ska bli kul. Var ju några veckor sen jag var i Tidaholm också, tror senaste gången jag var där så var det Halloween. Ska dit på måndag igen för att klippa mig och färga håret. Ska bli nice att fixa håret innan jul. Är på tiden kan jag tala om!


7 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Smashbox Photo Finish Color Correcting Foundation Primer
Jämnar ut nyanser, minimerar rynkor och trotsar mörka ringar - detta är en mirakelprodukt! Den gör allt som den klassiska Photo Finish Foundation Primer gör samtidigt som den även motverkar missfärgningar och balanserar din hudton. Innehåll: 30 ml och kostar 395 kronor på eleven.se

Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Skapa en perfekt canvas för att applicera foundation med Smashbox bästsäljande Photo Finish Foundation Primer. Med extrakt från vindruvor för att lugna och skydda huden hjälper denna oljefria och färglösa produkten till att fylla i fina linjer och porer för att ge en jämnare hy med mjuk sammetsliknande finish. Använd den efter fuktighetskrämen och före foundation för ett perfekt resultat.

Applicera ett mjukt lager av denna primer efter att du har använt din dagliga fuktighetscreme, eller direkt på ren hud. Koncentrera dig på områden som har djupa linjer och/eller har en grov yta.

Photo Finish är underbar att använda under ögonen, den hjälper concealern att glida och stanna på sin plats. Den förhindrar även att din foundation ser torr och sprucken ut. Följ sedan upp med din favorit-foundation.
Innehåller också 39 ml och kostar 375 kronor på eleven.se. Båda finns att köpa på Kicks också vet jag.

Smashbox Photo Finish Color Correcting Foundation Primer


Smashbox Photo Finish Foundation Primer


8 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Large Brush Holder från e.l.f. Den stilfulla och eleganta borsthållaren håller penslar, pennor, verktyg och mer. Den professionella avdelarna håller allt organiserat för snabb användning. Det lyxiga material gör det lätt att rengöra och lätt att ha på bänkskivor eller i skåp. *Borstar ingår inte*

Ännu en produkt från e.l.f. Denna borthållare skulle verkligen göra sig bra på mitt sminkbord och skulle vara till stor hjälp med att organisera mina borstar. Denna kostar 147 kronor. Det finns också en mindre variant för 61 kronor. Finns att köpa på eyeslipsface.co.uk


Besök av Sarah

Hejsan. Var ett tag sen jag lade upp ett riktigt inlägg. Så jag tänkte bara uppdatera er lite.

I fredagskväll så var jag ju som sagt ute och åt och var på bio med Peter. Hur mysigt som helst att umgås med honom igen. Det går verkligen alldeles för länge mellan gångerna. Får försöka bli lite bättre på att träffas i fortsättningen. Filmen var också jättebra, förutom det lite väl förutsägbara amerikanska slutet.

Lördagen bestod av en tripp till Jönköping för att gå på IKEA med mamma. Blev en ny byrå till mitt rum och lite andra grejer. Fick också tag i rätt lampor till mitt sminkbord, äntligen! På kvällen var det julbord med firman på Ryttmästarbostället eller vad det nu heter. Var så där tycker jag. Gillar man dock svensk krigshistoria eller sånt så tycker man nog om det, men det var inget för mig.

Söndag och fram tills idag har inte varit direkt intressanta faktiskt. Men idag ska jag vara med Sarah. Har ju inte träffat henne sen vi var på bio för ett tag sen. Så nu ska jag städa innan jag ska gå och möta henne vid bussen om en timma.


9 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

BJÖRK&BERRIES Raspberry Blossom Body Lotion. Vårda och återfukta din hud. Mjukgörande body lotion med 100 % naturlig doft av fruktiga svenska skogshallon, rika på C-vitamin. Ekologisk odlad rapsolja och ekologiskt rött te, rika på mineraler och på antioxidanter, ger näring och en återfuktad sammetslen hud. Förstärk doften genom att applicera efter Raspberry Blossom Shower. Innehåll: 250 ml. Älskar doften av smultron men den finns också i jordgubb. Den kostar 175 kronor på eleven.se men jag vet också att den finns att köpa på Åhlens men har ingen aning om vad den kostar där.


10 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Cute As Hell Kit. Ett härligt kit! En äventyrlig blandning av Cute as hell produkter: lypsyl, hudlotion, duschtvål och en doft! Unna dig lite lyx i vardagen! Jag skulle lätt kunna köpa det här kitet bara för att det är så himla sött. Finns att köpa på kitsch.se för 229 kronor.


11 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Too Faced French & Fabulous Majestic Make-Up Collection. Bli en riktig skönhetsdrottning och kräv din rättmätiga tron med denna majestätiska kollektion av sex bedårande ögonskuggor, highlighter och bronzer. Detta är en sann kronjuvel, passande en drottning av klass. Tack vare Too Faceds mest legendariska skuggor kommer du att säkra din krona och din plats bland den glamorösa monarkin.
Innehåller: 6 silkeslena ögonskuggor á 1.8g och 2 bästsäljande bronzers: Pink Leopard 2.5g och Sun Bunny 2.5g.
Finns att köpa på eleven.se och pashioncosmetics.jetshop.se den kostar 295 kronor på båda ställena.


12 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Prep + Prime Transparent Finishing Powder.
Vill du matta ner din foundation utan att få en kakig puderkänsla? MACs Transparent Powder ger en perfekt finish vare sig du har en enkel eller avancerad makeup, berättar Rachel Zoe. Och jag kan inget annat än att hålla med. Helt underbar och en bra investering. En burk kostar $21.00 (cirka 150 kronor) från maccosmetics.com men är du osäker på produkten så kan du gå in på thebodyneeds2.com för att beställa den i Sample size. På den sidan finns också en massa MAC pigment i sample size för en riktigt billig peng.


13 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Phc Protecting Energizer. Ger håret extra energi samt skydd mot solens uttorkande strålar. Intensiv återfuktning stärker hårets struktur. Sprayen verkar antistatiskt, gör håret lätt att reda ut samt ger extra lyster. För ett starkare, vitalare och vackrare hår. Så står det på Åhlens hemsida om produkten. Eftersom Wella har slutat sälja sin Lifetex nutri-care - anti-static spray så får det nog bli denna för mig i fortsättningen. Finns som sagt att köpa på Åhlens för den nätta summan av 69 kronor.


2012

Imorgon blir det bio med Peter!


14 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Eyeko Cream & Tinted Cream Set.

Eyeko Cream. 
Denna 3-i-1 produkt fungerar som highlighter, ögonkräm och fuktighetskräm. En A-vitamin-berikad fuktighetskräm som passar för hela ansiktet. Eyeko 3-in-1 Cream är laddad med ljusreflekterande pigment som ger dig en jämn hy med en fantastisk lyster.
Eyeko Cream är tre produkter i en och samma burk! Den ger fukt och fungerar samtidigt som ögonkräm och highlighter. Denna produkt gör att du kan hoppa över din vanliga foundation! Innehåll: 38 ml.

Eyeko Cream 3-in-1 Tinted Cream.
För en strålande, fräsch och solkysst hy, testa nya Eyeko 3-in-1 Tinted Cream. Grunden i denna lyxiga kräm består av återfuktande jojoba, berikad med antioxidanterna Vitamin A & E samt Vitamin C - precis som Eyekos bästsäljande Eyeko Cream. Skillnaden är att denna ansiktskräm också ger dig en underbar, lätt solkysst hudton med ett härligt lyster tack vare ljusreflekterande partiklar. Innehåll: 38 ml.

Och här får du dom här två toppen produkterna ihop. Kan ju nästan inte bli bättre. Finns att köpa på eyeko.com för95 kronor. Ett otroligt klipp om man jämför med att köpa dom på tillexempel eleven.se där den ena kostar 199 kronor och den andra 249 kronor.


15 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

BaByliss ST70 iCurl. Vem vill inte ha lockar som Hollywoodkändisarna?! Och varför inte få dom i ett drag? Själv står jag och lockar håret med min plattång och helt ärligt är det inte det roligate eller lättaste. Speciellt inte om man har långt hår. En sån här vill jag definitivt ha i min julstrumpa i år. Den billigaste jag hittade var på ONOFF för 595 kronor, finns också på netonnet.se för samma pris.


Bio eller ingen bio? Det är frågan.

Kom precis hem från mormor, har varit där och hjälpt henne att flytta tv:n inför renoveringen av hennes fönster imorgon. Tänkte att jag skulle titta på vad det gick för olika filmer på bio på fredag men enligt sf's hemsida så går det bara en enda film på hela dagen. Kontsigt tycker jag, men det måste ju nästan vara något fel. Det kan väl inte bara gå en film varje dag i nästan en vecka, eller?! Får ta och gå förbi bion imorgon och se om det står något om vilka filmer som går där istället. Jag och Peter hade nämligen tänkt att vi skulle ta och gå på bio, men går det ingen bra film är jag inte direkt sugen på det. Så vi får se hur det blir, tänker inte se på Avatar i alla fall!


Alla borde ha en vän som dig <3


16 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Twilight luna Mortal Glow Blushing Creme. Jag skulle vilja ha den i båda färgerna men det är Adrenaline som ligger högst hos mig. Men då menar jag ju så klart inte att Swoon inte är något att ha, utan dessa är verkligen vackra blushes. Förhoppningsvis hamnar dom båda två snart i min sminksamling. Finns att köpa på asos.com och kostar 197.67 kronor styck.






En liten video

Har inte direkt mycket att uppdatera om så jag slänger upp en liten video från igår istället!


17 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

BLACK BIKER Hardwear Lace-Up Shoe Boot från ASOS. Hur snygg är inte den här skon egentligen?! Jag tror jag dör!!! Dom som känner mig vet att jag älskar skor, och då menar jag verkligen älskar. Om jag hade en bätter ekonomi (eller en ekonomi överhuvudtaget kanske jag skulle säga), så skulle jag nog köpa nya skor varje vecka. Dom här godingarna finns på asos.com för 1,104,65 kronor.



18 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

O.P.I nagellack
i färgen I Pink I Love You. Kommer från deras kollektion Fairytale, som egentligen är deras brudkollektion men passar även oss som inte tänkt att gifta oss. O.P.I nagellacken är ganska dyra men helt klart värda varenda kronor enligt mig. Dom är otroligt dryga och väldigt pigmenterade. Bland mina favorit färger finns baland annat: Lincoln Park After Dark, My Chihuahua Bites! och Blue My Mind.

Visst har dom söta namn?! Finns att köpa på Kicks för 150 kronor men också att beställa från nailsbodybeauty.se där dom kostar 1 krona mindre. Kan ju vara bra om man ska beställa fler.


I Pink I Love You

 


Lincoln Park After Dark


My Chihuahua Bites!


Blue My Mind


Luciapokalen är...

0-47820923d967a719c13affa81f63711a.png

Kolla varifrån!

Luciapokalen är i full gång. Just nu är det herrar -70kg.


Snart börjar...

191e64fd91a47aced0da1b7ffa78f0bc.png

Kolla varifrån!

Snart börjar Luciapokalen. Mässan var inte direkt mycket att hänga i julgranen.


Fitness festivalen 09

Imorgon åker jag till Göteborg med pappa och Lillebror för att gå på Fitness festivalen och se Luciapokalen. För et som inte har någon som helst aning om vad detta är så är Luciapokalen en bodybuildingtävling. Var nere på festivalen för två år sedan med grabbarna från Sportgymbutiken och Josefine, men då såg vi inte på tävlingen. Men i år så ska det allt ses. Är borta typ hela dagen så julklappstipset kommer att komma upp tidigt i natt eller sent imorgon kväll. Vi får se hur det blir.

Kommer förmodligen att mobilblogga lite imorgon också så att ni får se lite hur det var.


19 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Complexion Perfection powder. Ett puder som jag är helt galen i. Perfekt för att bland annat ta bort rodnader i ansiktet, ljusa upp och ta bort överflödig olja. Skapa en balanserad och strålande hy som är vacker och frisk. Kommer från e.l.f. ett lågprismärke från england, men även om det är ett billigt märke så är jag helt och hållet förälskad i allt jag har därifrån. Finns och köpa på eyeslipsface.co.uk för 43 kronor.

Passa också på och kolla på deras andra produkter. Detta puder kommer från studiolinjen som dom har och i stort sett allt från den kostar 43 kronor. Köper man något från deras vanliga linje kostar det bara 19 kronor.


20 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

La-La Land - Hand & Body Cream. Återfuktande hand och kropps lotion med doft av apelsin och ingefära. Innehåller vårdande ingredisenser som solrosolja, cacaosmör och lavendel. Bra handkräm i en skitgullig förpackning.

Jag är inte mycket för att spara förpackningar men jag skulle definitivt spara denna och ha kvar handkrämen i. Finns att köpa på pashioncosmetics.jetshop.se och kitsch.se en tub kostar cirka 139 kronor och innehåller 142g.


21 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Avril Lavigne Black Star Gift Set.
Ett set som innehåller Avril Lavigne Black Star EdP 15 ml, Avril Lavigne Black Star Shower Gel 50 ml och Avril Lavigne Black Star Body Lotion 50 ml. Finns att köpa på eleven.se för 239 kronor.

Vill man bara ha en av produkterna så finns även dom att köpa på eleven. Personligen är jag inte mycket för set så jag önskar mig bara parfymen. En 50ml flaska kostar 395 kronor. Shower gelen (200ml) kostar 169 kronor och Body lotionen (200ml) kostar 179 kronor.




Lush Christmas

Just nu sitter jag och kollar lite på Lush hemsida. Tänkte nämligen att jag skulle göra ett litet besök på någon av deras butiken i Göteborg när jag ska ner och julshoppa med Sarah tänkte jag.


Lush är en
så där butik som jag bara älskar. Ända sen jag var lite så har jag älskat tvålar och sånt som luktar gott. Jag samlade till och med på tvålar och badkulor när jag var liten och jag hade riktigt många. Säker närmare 50 tvålar som låg på hyllor i mitt rum, och några burkar med badkulor hade jag också. Så mitt rum luktade lite som en Lushbutik då. Nu när jag tänker på det så har jag ingen aning om vart jag gjorde av dom, kanske har jag packat ner dom i en låda eller slängt dom. Humm, får nog fråga mamma.


I alla fall,
för er som inte vet vad Lush är så är det en butik som säljer tvålar, schampo, badbomber, lotioner och en massa annat sånt. En hudvårdsbutik med andra ord. Lush har ett fast sortiment och kommer inte så ofta med nya produkter, förutom vid jul. Då släpper dom en helt ny kollektion med godsaker. Det är därför jag är så sugen på att göra ett besök i deras butik, plus att jag vill ha några saker ur deras permanenta sortiment.


De julprodukter jag är sugen på är (informationen om produkterna är från Lush hemsida):


Snow Fairy Shower Gel -
En riktigt stor hit bland alla våra kunder (män, kvinnor, gammal, ung) runtom i världen och julen skulle inte bli jul utan den. Bubbelgumsrosa med en söt, magisk doft av lugnande, komfortabel vanilj och flingor av irridiscent glitter som ger din hud skimmer.

Fairy Tail Sugar Scrub - Ingen saga skulle vara komplett utan en liten mus och detta är Lush version! Fairy Tail är en stärkande Sugar Scrub, formad som en liten rosa mus med vita chokladknoppar som öron och en söt liten svans gjord av en bit snöre. Vi kan inte lova att den förvandlas till en vagn som tar dig till balen, men vi kan lova att den kommer att göra din hud silkeslen och mjuk. Fair Trade socker polerar bort döda hudceller för att ge en klarare och uppfräschad look medan den uppstramande frankincenseoljan balanserar tillsammans med uppmjukande kokoksnötsmjöljspulver. Bergamottolja och pelargonolja ger en lätt, söt, blommig doft och pelargonolja är bra på att förebygga dålig cirkulation och ger din hy en hälsosam lyster. Jordgubbspulver ger den dess söta, rosa färg – men låt dig inte luras -  det är en kraftfull liten skrubb som ska användas med försiktighet.



Want To Believe Badolja - Inspirerad av det spanska talesättet att elaka barn bara får en bit kol i julklapp!
Want to believe är baserad på ett spanskt godis  som ser ut som kol. Innehållande träkolspulver för att djuprengöra huden och mixad med mjukgörande kakaosmör. Fair Trade socker exfolierar och förnyar medan fänkålsolja avgiftar. Hjälper dig att rensa huvudet och skärpa intellektet. Innehåller också sojamjölk som är rik på Vitamin B som tar hand om skadad hud och kallpressad organisk solrosolja som har antiinflammatorisk verkan och också är superbra för torr hy.



Angels Delight Tvål - Uppfriskande jultvål med oljor, tangerin, apelsin och gardenia- prydd med stjärnor och en måne - lika vacker som vinterhimlen.



Jag kommer att visa er vad jag köpt när jag är där och göra en recention på allt. Men än så länge är det inget datum bestämt än när vi ska åka så vi får se när det blir.


22 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Läppstifts halsband. Perfekt för någon som älskar smink. Du kan välja om du vill att läppstiftet ska vara i silver eller svart. Personligen så tycker jag att det svart är snyggare (den som är på bilden) Finns att köpa på cocoo.se för 245 kronor.



23 Days of Christmas

Idag är det första december och jag ska börja med en kategori som heter Days of Christmas. Den handlar i stort sett om julklappar. Varje dag fram tills julafton kommer jag att lägga upp en julklapp som jag tipsar om. Det kan vara allt från smink till hårvård, från kameror till annat smått och gott.

Dagens julklapp är:

Armband - Do you know who I am? från Kitson. Silverpläterat armband med texten DO YOU KNOW WHO I AM? ingraverat i svart. Storlek: diameter ca 6,4 cm. Finns att köpa på accessora.se för 245 kronor.
Det finns också ett Don't read the rumours armband för dom som tycker om det bättre. Jag tycker dom här armbanden är jättesnygga och lite tuffa. Helt klart något som jag inte skulle ha något emot att få i en liten klapp.





Min helg!

Då så var man tillbaka igen. Blev ingen uppdatering igår på vad som hänt i helgen utan jag tar den idag istället.

I fredags var ju jag som sagt på bio med Sarah. Vi såg New Moon. Jag fattar inte riktigt vad alla gnäller på, den är minst lika bra som Twilight. Om man ska jämföra filmerna med böckerna så är New Moon mer lik boken. Första filmen var en riktig besvikelse i den synpunkten. Nu menar jag inte att första filmen var dålig på något sätt, utan att det var så otroligt lite med från böckerna. New Moon därimot hade med massor och då menar jag massor från boken. Det tråkiga är dock att jag tycker att andra boken är den med sämst handling av alla Twilightböckern.
New Moon var för mig inte en besvikelse den var precis som boken så jag visste ju vad som skulle komma, jag visste att handlingen skulle vara lite svag och att jag skulle tycka bättre om handlingen i den första. Men själva filmen var bättre gjord, helt klart. Bättre färger, effekter och så. Något jag dock störde mig grymt mycket på är att de har bytt linser på vampyrerna. Nu ser deras ögon helt konstiga ut. En klar diss från min sida.

På lördagen blev det shoppingdag med Sarah. Vi började borta på Elins Esplanad och det blev en del inköp faktiskt. Sen åkte vi in till stan och gick där någon timma. Efter att ha shoppat i flera timmar var vi helt slut och åkte hem till mig och fikade och snackade lite skit. Kul att umgås med Sarah, vi har alltid så kul ihop.

Söndagen blev det jobb. Sportgymbutiken hade REA och jag jobbade från 11 till 17. Var hur mycket folk som helst så jag hade fullt upp hela dagen. Efter jobbet blev det till att bara ta det lugnt och inte göra allt för mycket.


RSS 2.0