Hard work, work

Hallå. Jag har varit extremt seg på att skriva senaste tiden. Och varför kanske ni då undrar? Humm, har nog faktiskt ingen bra anledning till det. Men jag ska bättra mig jag lovar.

Sov ju som sagt över hos Sarah i fredags. Det var hur kul som helst. Vi lagade mat, snackade om all möjlig skit och sen spårade det ur. Ni kanske får se bilder på vad som hände någon gång, men jag lovar inget! Haha.

I veckan har det varit full rulle i skolan. Herregud hur du kan man egentligen känna sig?! Första mattelektionen var i tisdags och vi fick de första sidorna i vår mattebok och planeringen. Min haka slog nog så hårt i bordet att jag krossade käken. Haha! Om jag aldrig känt mig blåst förut så gjorde jag det verkligen nu. Fattade inte ett skit och hälften av orden som stod på planeringen kan jag inte ens uttala. Detta är illa var första tanken som landade i mitt huvud. Men det har nu visat sig att jag inte är en så blåst blondin som jag trodde. Jag kanske till och med kan klara kursen. Vem vet...

Jobbade några timmar idag också istället för brorsan. Gud vad jag saknar mitt gamla jobb. Trivs super när jag jobbar där. Men men, får försöka hitta ett annat bra jobb istället.



Stay tuned for more updates...


Here we go again...

Idag började jag fixa i mitt rum. Jag bar ut lite flyttlådor som jag har alla mina saker i för att få bort allt ur rummet. Nästa vecka hade jag tänkt att jag skulle börja måla i rummet. Men det är en hel del arbete som ska göras innan det blir dags för målning. Sa bland annat tömma hela rummet på saker och möbler, sen ska jag maskera, spackla och sen kan jag kanske börja måla. Men det är kul att det börjar närma sig så att jag äntligen kan få ordning på rummet lite.



Imorgon ska jag vara med Sarah igen. Ska åka hem till hennes nya lägenhet i Lidköping och se hur den ser ut. Vi ska också ha en liten tjejkväll med pyjamasparty och lite andra planer! Haha, kommer att bli hur kul som helst.

Stay tuned for more updates...

Friends like you are hard to find

Idag var jag med Sarah. Har inte träffat henne sen hon åkte hem efter att ha besökt mig i Oslo över 17 maj. Och det är skitlänge. Fattar inte hur jag klarat mig utan henne så länge. Vi har alltid så grymt kul när vi ihop och vi har alltid något att snacka om. Idag så satt vi just mest och snackade om lite allt möjligt. Allt från att vi börja skolan till politik, från mode och smink till gamla minnen. Vi tog oss också en budjetfika. Vilket i stort sett innebär att vi gick till Netto köpte fika som gick på 20 kr för oss var och sen satte oss på en filt i gräset och njöt av det fina vädret. Helt underbart och perfekt!

Jag gjorde också värsta fyndet idag. Jag investerade i en eye shadow palett med 120 färger från ebay. Och vad var då priset på denna investering kan man då fråga sig?! Bara 195 kronor. Inte illa alls när man tänker på vad man får för pengarna och att den skickas från USA. Detta kanske är det bästa köpet jag gjort i år.



Jag vill också passa på att tipsa om en annan bra investering jag gjort. I början av året köpte jag en eye shadow primer från Lumene. Och den är helt fantastisk. Den får verkligen ögonskuggan att sitta länge och färgerna att bli snyggare. För er som inte vet vaden primer är så är det en kräm som fixerar ögonmakeupen och bevarar den vacker hela dagen. För er partymonster som vill att sminket ska hålla sig snyggt hela kvällen så rekommenderar jag denna!



Stay tuned for more updates...

Thick As Thieves - Never trust a thief.

I helgen passade vi på att se filmen Thick as thieves med Morgan Freeman och Antonio Banderas i huvudrollerna.

Filmen handlar om två tjuvar som planerar att stjäla två värdefulla Faberge ägg för att kunna betala av en skuld till den ryska maffian. Och som i de flesta actionfilmer som handlar om tjuvar så finns det en polis som har försökt få tag i Freemans karaktär i flera år. I ett sista desperat försök att fånga Freeman så har han tagit hjälp att Banderas som går under täckmantel för att kunna sätta dit Freeman på bar gärning. Under filmens gång kärar Banderas ner sig i Freemans guddotter, tillika dotter till Freemans förredetta kompanjon. När det kommer runt till att göra jobbet blir guddottern kidnappad av maffian för att de ska kunna försäkra sig om att de får äggen i utbyte mot henne.

Slutet ska jag inte ta och avslöja för det vore lite taskigt av mig. Men jag kan avsölja att det är ett väldigt förutsägbart slut, tyvärr. Sen så är det alldeles för mycket kärleks tjafs för min smak, ska det vara en crimefilm så ska det vara fokus på det inte en massa dravel.

Filmen får 3/5 men mycket tack vare att Morgan Freeman är en sån fenomenal skådespelare!


Jag ska måla hela världen lilla mamma...

Då var man hemma i Skövde igen. Det är med andra ord slut på semestern för det här året. =( Imorgon börjar skolan för min del. Jag vet inte riktigt hur jag ska känna inför det. Jag vet inte om jag ser fram emot det, om jag är nervös eller om jag har någon slags ångest. Hur som helst så lär jag märka det på introduktionen imorgon och oavsett hur jag känner så ska jag jobba häcken av mig och få bra betyg. Det är ju därför jag har valt att plugga liksom. Så imorgon är en start på mitt lite mer seriösa liv (hur länge det nu varar)! Haha!

I fredags var jag ju som bekant på Liseberg med familjen och lillebrors flickvän Renée. Det var skitkul! Jag har inte varit där på några år nu så det var kul att åka dit igen. Fick till och med mammi att åka en massa karuseller, även om hon inte är ett stort fan av dom. Haha!

På lördagen slängde jag åter igen på mig arbetskläderna och tog fram pensel och roller. För det var dags för en andra omgång måleri. Fy fan vad jobbigt det är. Skönt att det i stort sett är klart nu! Men det blir ingen lång vila för min del förnu när jag är hemma drar nästa projekt igång. Dags att måla om mitt rum.



Stay tuned for more updates...

There isn't anything I wouldn't do for you except the one thing that you want me to

Hejsan. Jag befinner mig fortfarande i Falkenberg och kommer nog att vara här till i alla fall söndag morgon. Sen bär det av hemåt för att förbereda mig för skolstarten och mycket annat.

De senaste dagarna har mormor varit på besök och vi har varit runt och shoppat lite. Har bland annat varit i Ullared och inhandlat lite nya kläder och sånt. Annars har det mest varit slappt för min del. Fram tills idag kan man väl säga. Då var det bara att slänga på sig arbetskläderna och målarborstarna. För jag målade nämligen om ett av rummen i stugan idag. Fy fan vad jobbigt det var! Typ 100 grader så jag fick jobba på snabbt för att slippa vara där för länge. Men nu är i alla fall första målnigen klar. Bara en kvar nu! Jag hoppas att jag ska hinna måla klart innan Peter hänger med ner om någon helg. Hoppas kan man ju alltid göra.

Imorgon bär det förresten av mot Gbg som planerat för ett litet besök på Liseberg med familjen och lillebrors flickvän. Ska bli kul eftersom jag inte har varit där på något år nu. Får se om det är lika kul som man kommer ihåg det, eller om man har växt ifrån det. Haha!

Stay tuned for more updates...

Ibland måste man älska svensk sommar!

Hejsan alla.


Just nu befinner jag mig i Falkenberg och det är därför mitt internet är så super duper segt att jag inte har kunnat uppdatera. Detta är faktiskt första gången på hela sommaren som internet funkar här. Härligt att de äntligen gör det måste jag erkänna.


Veckan som har gått har jag för det mesta spenderat på standen och byggt på min solbränna. Jag vet att jag kanske borde vara lite mer försiktig när det gäller att ligga i solen så att jag inte får hudcancer eller nått liknande. Men när solen kommer så kan jag ju inte sitta i skuggan. Man måste ju passa på att njuta av värmen!


Nu är det bara en vecka kvar på semestern och bara en vecka kvar till skolan börjar! =S Lite nervös är jag allt för att vara ärlig. Det var ju ändå över ett år sen jag slutade skolan och säkert över ett och ett halv år sen jag tog skolan på allvar. Men men nu ska jag lyckas och kommer verkligen jobba hårt på att klara av kurserna.


Åhh just det, kanske ska till Göteborg nästa vecka också för att göra ett litet besök på Liseberg...


Stay tuned for more updates...


Välkommen tillbaka...

Hejsan alla. Nu har jag varit kass på att uppdatera min blogg. Speciellt nu med tanke på att jag precis har startat den. Men nu ska jag försöka bli lite bättre. Om internet vill funka för mig det vill säga.

I helgen var jag i alla fall på Emmabodafestivalen med Marinda och vi hade grymt kul. Vi såg en massa bra band, drack lite för mycket alkohol och träffade en massa udda/gryma människor. Fan jag börjar verkligen få smak för festival livet alltså. Nästa sommar kommer det nog bli en hel del. Jag och Marinda har redan börjat att planera vilka vi skulle vilja åka på. Och förhoppningsvis kommer det nog att bli en hel del.

Imorgon drar jag ner till Falkenberg igen för lite semester igen. Ska börja fixa lite i stugan så att det går att flytta in där ganska snart. Mamma och pappa är just nu och köper en säng till mig som jag ska ha där nere. Ska lägga upp lite bilder på stugan så att ni får se hur den ser ut...

Stay tuned for more updates...

RSS 2.0