Klara - Färdiga - Gå!

Jag, JB och Jeanette har beslutat oss för att vi ska köra en liten stegtävling innan det är dags för att sticka utomlands. Så idag drog tävlingen igång, det är bara att börja gå massor de kommande veckorna. Den som har gått längst den 6 december vinner. Vad vinnaren får har vi inte riktigt bestämt än, men det kommer att vara något bra i alla fall. Plus att vi ska gå på Zumba på torsdag, vilket kommer att bli väldigt intressant. Jag har ju inte direkt någon koordination. Men övning ger färdighet, eller hur är det man säger.


37 dagar!



Oktober 2011

Stod i Trollhättan med Magisk Stjärnkväll.

Var på studieresa i Göteborg.

Käkade glasbuffe på Jensen's Bøfhus.

Var på IKEA och kollade på kök...

...med mamma och pappa.

Var i Nässjö och hälsade på Lillebror. Käkade på thai restaurang och fick den här moroten ;)


Resplan

Det var någon som frågade mig om hur vår resplan såg ut så jag tänkte lägga upp lite kort om vart vi ska åka innan vi ska till Nya Zeeland.

  • Hanoi
  • Halong Bay
  • Hué
  • Hoi An
  • Nha Trang
  • Mui Ne
  • Ho Chi Minh City (Saigon)
  • Kuala Lumpur
  • Singapore
Vi har inte riktigt satt några datum när vi ska vara på platserna. Det enda som är bestämt är att det blir Nha Trang över jul och nyårsafton firas i Ho Chi Minh City. Vi vill ha det avslappnat och ta dagarna lite som de kommer så därför har vi valt att inte ta för många ställen att åka till.

Efter NZ blir det som sagt Hong Kong för mig innan jag drar vidare till det ställe jag ska ha min LiA på. Men vart det blir får vi se.

47 dagar!

Gay Sharks?

Jag måste bara dela med mig av det här klippet. Skrattar varje gång jag ser det. Det roligaste är att hon är helt seriös när hon säger det.



48 dagar!


När jag har lite tid

Tänkte att jag skulle slänga upp ett litet inlägg under tiden jag sitter och väntar på att datorn ska spara ner vår power point. Jag vet inte varför datorn har bestämt sig för att bli segast i världen när jag ska sitta och göra lite nytta.

Sitter just nu och kollar upp vad Generaldirektoratet för näringsliv håller på med och vilka som jobbar där och så vidare. Imorgon ska vi ha redovisning inför klassen om vad olika företag håller på med så att alla förstår vad de handlar om. Och jag tror inte att det är så lätt, många företag har man ingen aning om vad de gör även om man läser vad de gör om och om igen.

Vi har haft superintressanta föreläsningar hela vecka om turism och evenemang och jag känner verkligen att det är den här typen av nivå som jag hade förväntat att hela utbildningen skulle vara. Och det har det inte varit kan jag tala om (långt ifrån i många lägen). Har känt att jag inte har lärt mig så mycket och att det nästan har varit bortkastat med tid att gå här. Hade det inte varit för Nya Zeeland så skulle jag nog hoppat av i somras. Men nu känner jag att vi är på rätt spår igen.

Idag var det också någon från skolan i Nelson som var här och informerade lite mer om vad vi ska får göra när vi är där, och helvete vad det kryper i kroppen nu. Jag vill sätta mig på ett plan omedelbart och åka till nya breddgrader. Tyvärr går ju inte det, men om 49 dagar är vi på väg!

49 dagar!

Nya kategorier

Nu när jag har gjort om utseendet på bloggen så kände jag att det var dags att uppdatera kategorierna lite också. Så att det blir lättare att hitta det man vill läsa om.
Det som blir nytt är att det blir fyra nya kategorier
  • Nya Zeeland 2012
  • Vietnam 2011
  • LiA 2012
  • Resa
Och att det är två som försvinner
  • Musik
  • Skor

Update 02/10/2011:

Det var ju ett tag sen jag bloggade seriöst, så jag tänkte köra en liten uppdate så att ni blir lite up to date med vad som har hänt sen sist:

  1. Jag har flyttat ut ur kollektivet och bor numera i en lägenhet tillsammans med min kombo JJ (för förklaring över vän-förkortningarna).
  2. Skolan har börjat och vi har redan läst en kurs, entreprenörskap.
  3. Jag har varit ovanligt frustrerad och irriterad senaste veckorna (läs: sedan skolan började). Vad det beror på kommer ni med all säkerhet att få höra om några gånger här på bloggen.
  4. Vi har bokat resan till Nya Zeeland och det blir stopp i Vietnam, Malaysia och Singapore på vägen ner. Plus en liten tripp till Hong Kong efter NZ.


Välkomna tillbaka.

Då var det dags att ta tag i bloggen ännu en gång. Jag är verkligen ingen bra bloggare känner jag. Men nu ska det bli ändring på det! För jag är ganska säker på att min mamma inte skulle gå med på att jag inte bloggade när jag är borta.

Idag är det 67 dagar till att jag sitter på planet på väg mot Vietnam och förhoppningsvis nästan 8 månader på andra sidan jordklotet.

Jag tänkte börja blogga redan nu som en liten mjukstart inför resan, så att ni får följa med i förberedelserna också.
Men efter den 7 december drar den mer intensiva och seriösa bloggsatsningen igång.

67 dagar!

RSS 2.0