Let's party!!!

Hejsan. Nu var det ett tag sen igen. Men jag har bland annat varit i Falkenberg i helgen igen. Men nu var det nog för sista gången i år. Känns lite trist att inte vara nere mer, jag kommer att sakna att vara på stranden jättemycket. Men men man får väl se det positiva och tänka att det bara är ett halvår kvar tills man får åka ner igen.


I torsdags var
jag och Memmlan ute på krogen. Dels för att fira att hon fyllde år (har ju inte hunnit göra det innan) och dels för att vi var så jävla sugna på att ha lite röj. Vi gick till Husaren (som vanligt!) och det var skitkul. Sprang in i en massa kompisar, några som jag inte hade sett sen studenten och några som jag träffade på Emmaboda i år och inte hade en aning om att dom bodde i mina hemtrakter. Allt som allt var det en mycket lyckad kväll!

Imorgon blir det
skola som vanligt men jag ska även hjälpa Lillebror att köpa skor. Han är inte så intresserad av just skor så han har gått omkring i sina ”uteliggar-skor” i över ett år nu. Men som den hjälpsamma syster jag är så ska jag nog kunna hitta några riktigt nice skor till honom.

Stay tuned for more updates...


Demons & Angels

I lördags var jag på Apoteket och införskaffade mig en ansiktskräm från Demons & Angels. Det är ett nytt märke som Apoteket har fått in. Den inriktar sig på ungdomar och deras behov och problem. Många ungdomar har ju problem med fet hy och orenheter. Demons & Angels hydrating face gel är perfekt för just fet hy. Den innehåller nämligen bland annat trollhassel som är särskilt bra för personer med fet och grovporig hy. Den är nämligen rengörande och sammandragande .


Den absorberar direkt
på huden och man slipper den där obehagliga klibbiga känslan i ansiktet. Huden känns mjuk och ren efteråt och inte alls fet. Vilket är risken med många ansiktskrämer. Ett stort plus är att den inte alls är dyr. Jag köpte min för 69 kronor och jag tror att det är samma pris på alla Apotek. Sen är ju tuben väldigt snygg också.

 

 


Den får 4/5 av mig. Den hade fått full pott om det inte varit för doften. På Apotekets hemsida står det att det ska vara en unisex doft men jag tycker att den luktar väldigt starkt och lite som herrparfym. Som tur är försvinner doften väldigt fort!




Stay tuned for more updates...


Förbannade huvudvärk!

Hej hej. Idag är det måndag och ännu en vecka ligger framför mig. Vaknade imorse med en helvetisk huvudvärk som vägrar försvinna så jag tänker bara skriva ett kort inlägg eftersom jag inte vill sitta framför datorn för länge, utan gå och krypa under täcket istället. Ska iväg och träna lite senare också med pappa så jag hoppas att huvudvärken har försvunnit till dess.


I helgen var
jag i Falkenberg i stugan och bara tog det lugnt. Gud vad härligt det är att bara åka bort lite och få ta det lugnt. Älskar att vara vid havet, bara kunna gå på stranden och andas in den friska havslukten. I love it!


Satt och kollade
lite bland reklamen som kommit hem och såg Deichmann-Sko reklam. Dom har rätt snygga skor till låga priser. Kanske skulle ta och leta upp en sån butik och se om det verkligen är nått att ha.





Stay tuned for more updates...


Breathe Carolina - Hello Fascination


Last time?

Då var det bestämt. I helgen drar jag till Falkenberg. Förmdligen sista gången i år, men man vet ju aldrig vad som kan hända!


 

 


Shoes!

Dom flesta som känner mig vet om att jag har en hobby, passion eller besatthet, kalla det vad ni vill. Och det är skor. Helst i den högklackade versionen. Jag älskar verkligen att köpa skor. När jag går in i en skoaffär är det som att dö och komma till himlen. Jag skulle kunna spendera timmar inne i en skoaffär. Bara gå omkring och titta, känna och prova hela sortimentet (eller i alla fall det jag tycker om ;P).


Tyvärr har inte
min budget den senaste tiden inte tillåtit så mycket sko köp. Men igår kunde jag inte hålla mig längre och jag och mamma åkte till skopunkten och jag köpte inte bara ett par nya skor, utan två. Lyckan är stor hemma hos mig nu kan jag säga.


Jag tänkte att
jag skulle ta en bild på alla mina skor någon gång så att ni får se min samling. Men detta får bli när jag har kommit i ordning och inte lever ur flyttkartonger. Vilket kan ta tid, men jag lovar att det kommer.





Stay tuned for more updates...

 


Birthday girl..!

Åhh jag fattar inte varför jag är så seg på att blogga. Egentligen är det ju bara för mig att gå ner i källaren och sätta mig att skriva eller ta fram ipoden och skriva. Men det har bara inte blivit så den senaste tiden. Dels för att jag har haft så mycket att göra med skola och så. Plus att nu när min dator har bestämt sig för att ta en lång semester, så känner jag att jag kanske borde följa den exempel och vara ouppkopplad för det mesta.


I förra veckan
så drog Memmlan med mig ut på krogen på torsdagen för en partykväll jag sent kommer att glömma (på både gått och ont)! HAHA! Det är så jävla kul att umgås med Memmlan och vi har alltid något att snacka om.


Hon fyllde förresten
20 år igår. Så grattis i efterskott Memmlan! Vi får ta och fira dig snart.

Stay tuned for more updates...


Falkenberg

Idag drar jag och Peter till Falkenberg över helgen. Kanske till och med blir Liseberg på söndag. Vem vet?! Vem vet?!

Stay tuned for more updates...

Short update

Hej hej. Nu har det gått ett tag sen igen jag skrev. Typ fem dagar tror jag det är, eller nått.

I helgen var det matfestival och jag hade lite fest här hemma. Var verkligen sjukt kul med alla människor som kom. Träffade en massa personer som jag inte sett på jättelänge. Bland annat Josse som jag inte sett sen studentbalen (tror jag, men jag minns inte riktigt).

På lördan var det bara lite röj hemma hos mig med en liten förfest innan vi drog till Husaren. Shit den kvällen var verkligen roligt. Jag ska se om jag kan få tag i några bilder från helgen.

Nu ska jag fortsätta med matten.

Stay tuned for more updates...


RSS 2.0