Blir så irriterad

Sitter och planerar lördagen just nu. Fanny ska nämligen komma över dagen för lite catching up, shopping och bio. Har inte träffat henne sen augusti eller september tror jag. Vilket är ganska konstigt med tanke på att vi bara bor tre mil eller nått sånt från varandra. Skulle gå in på Sf:s hemsida och kolla vilka filmer som går men självklart så ligger det bara uppe info fram till torsdag. Det fattar jag inte, varför lägger dom inte upp info om helgens filmer redan på måndagen så att man har tid att bestämma sig. Blir så irriterad på sånt!

Har förresten frisknat till lite nu, illa måendet är nästan helt borta. Men istället känns det som om jag har världens förkylning, ont i halsen som fan och täppt i öronen eller hur man nu ska förklara det. Hoppas jag blir frisk snabbt, hatar att vara sjuk!

Fanny för två år sen!





Mår verkligen inte som jag förtjänar

Igår var inte en direkt toppen dag. Mådde sådär hela dagen. Men jag var ändå uppe tidigt för jag skulle vara hundvakt åt mormors hund. Och det gick utan problem, vi var ute och gick i vår värmen (eller ja det var ganska kallt när det blåste, men i lä var det hyfsat varmt) och luften är helt underbar på våren. Den känns så otroligt fräsch så promenader så här års är toppen, inte lika bra som sommaren men i topp ändå.

Det var på kvällen som jag började bli riktigt dålig och kände mig skitkonstig. Så jag bestämde mig för att gå och lägga mig ganska tidigt (klockan tolv). Men så fort jag lagt mig och stängt ögonen for jag ur sängen letade upp en tofs och sprang till toaletten. Fyra timmar senare kommer jag ut helt utmattad och säker på att jag är halvt döende. Åh herregud vad dåligt jag mådde. Kommer knappt ihåg när jag mådde så dåligt sist. Tyvärr har illamåendet hållt i sig till idag, men jag hoppas det är borta till imorgon för jag har prov då!

Puss och Kram


Tog hand om lilla Chico igår =)


Cry me a river

Har precis kollat klart på Biggest Loser och herregud vad jag grät när Jerry fick sitt resultat på vågen. Tårarna ville bara inte sluta rinna. Hans ansiktsuttryck var hjärtkrossande.

I vanliga fall så brukar jag aldrig gråta när jag kollar på såna här program, kanske bli lite ledsen och så, men inga tårar. Men den här gången gick det inte hålla tillbaka. Tråkigt att han åkte ut men jag håller med de andra deltagarna om att Dan behövde vara kvar mer än Jerry. Joelle skulle åkt hem istället, hon förtjänar inte att vara kvar! Detta kan nog vara en spännande säsong tror jag.


I'm going barefoot!

Så idag är det den 8 april och det är dagen för One Day Without Shoes. Och även om jag kanske inte har gått så jättemycket utan skor så har jag ändå gjort det och fått frågan varför i hela världen jag går barfota ute när det är så kallt. Det är då jag har känt att jag gjort någon skillnad, när jag kan berätta för någon annan om ett så pass stort problem som dom inte ens visste var ett problem. Då har jag dragit mitt står till stacken, och det känns bra! Sen får folk säga vad dom vill om hur dumt det är att gå barfota, men till skillnad från dom så sitter jag inte bara hemma och gnäller på andra som faktiskt försöker, jag är med och påverkar. Sen om det kanske bara går hem hos en eller två personer, det spelar ingen roll. Då är det i alla fall en eller två till som inser att det vi har ska vi vara tacksamma för.


Back to the 80's

Så meningen var att jag skulle lagt upp bilder från förra veckan ,när jag var på fest i Tidaholm, för flera dagar sen men jag hittade inte min kamera så jag slänger upp dom idag istället. Jag kommer inte ihåg om jag skrev det ibloggeb. Men jag var i alla fall i Tidaholm på skärtordagen för att gå på en 80-tals fest, tog inte så många biler men här är i alla fall lite bilder från kvällen:

 

 

 

 



RSS 2.0