Let's fake it..!

Nu är jag helt slut. Har jobbat två dagar i streck. Något som jag inte är så van att göra längre (tyvärr!). Har ont i benen så jag måste nog byta till några bättre än mina Converse imorgon. Men gud vad jag älskar att jobba! Livet som arbetslös eller student passar inte riktigt mig. Ska som sagt jobba imorgon också, så det blir lite klirr i kassan. Perfekt nu när man planerar en tripp till Malmö inom snar framtid.

Gick på stan lite innan jobbet, eller gick och gick, jag sprang omkring och letade efter lösögonfransar till Anna. Hittade ett par på Åhléns som kommer att bli perfekta till hennes outfit på lördag. Självklart kunde jag ju inte låta bli att köpa något till mig själv så det blev en skitsnygg blush, blå glitter eyeliner och ett par ögonfransar till mig med (ännu ett par till min samling).

Bara en dag kvar nu tills det är dags för Halloween-fest. Ser fram emot det som fan!

Stay tuned for more updates...


I'm sure gonna miss you

Hejsan. Då var det en ny vecka... igen! Tog ett litet uppehåll med bloggen över helgen. Så nu kör jag en liten update över vad som hänt sen sist. Var ju som sagt och klippt mig i torsdags och det försvann en del på längden (ca 8 cm). Så nu slipper jag klaga över att mitt hår är megaslitet. Var ute på Husaren med Charlotte på kvällen också. Shit vad kul vi hade det. Måste verkligen se till att göra om det snart igen! Sen på lördagen hade jag middag hemma hos mig med Anna, Peter, Hanna och Lillebror. Mysigt att umgås med dem.

Det var en kort update. Så vad händer i veckan då?!

Jo, imorgon åker Memmlan till Australien ett år, och jag kommer att sakna henne som fan! Men samtidigt är jag otroligt glad för hennes skull.



Jag ska förmodligen jobba onsdag, torsdag och fredag. Underbart med lite cash!!!

På lördag ska jag till Tidaholm på Halloween-fest. Det kommer att bli sjukt kul eftersom jag älskar att klä ut mig. Men vad jag ska vara berättar jag inte förrän efteråt. Haha. Får bli en liten överraskning!

Håller också på att planera in en liten tripp till Malmö för att hälsa på Marinda. Får se när den blir men jag ser fram emot det som bara den. Var alldeles för länge sen jag var nere sist.

Stay tuned for more updates...


There's Never A Reason Not To Party

Ledig dag idag, ingen skola med andra ord. Så jag har inte gjort så jättemycket. Var framme i stan lite och kollade på kläder och smink. Hittade inget speciellt idag, fast jag var egentligen bara ute efter en liten burk som jag kan ha handkräm i. Jag får så torra händer på vintern så jag måste ha med mig handkräm hela tiden. Skulle kunna ha med mig krämen som den är men tuben är så jävla stor.

Hann med lite träning och övningkörning idag också. Shit vad läskigt det var att sitta bakom ratten igen. Var nog i alla fall 1,5 år sen jag körde sist. Men men det gick bra ändå!

Imorgon ska jag till Tidaholm för att klippa mig. Har skjutit på det så länge nu att det är på tiden att få det fixat. På kvällen ska jag ut med Charlotte. Bestämde mig för att gå ut i alla fall. Börjar bli lite av en vana att gå ut och festa på torsdagar nu. Torsdagar har blivit den nya dagen att festa!

Nu blir håret blir lite kortare imorgon. (Fan vad härligt brun man var på den bilden.)

 

Stay tuned for more updates...


Snart så...

Åh herrejävlar vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Mina armar kommer att känna av smärtan från träningen tidigare idag med pappa. Men det är skönt också. Det ska kännas att man har tränat hårt! 

Igår var jag med mamma och pappa på Ikea och inhandlade saker till mitt rum. Är inte så långt kvar tills det är klart nu. Får förhoppningsvis mattan i veckan så att vi kan börja lägga in den i helgen. Sen så ska garderoben inredas, skrivbordet ska målas, gardiner ska sys till fönster och gerderob och lite tavlor ska upp. Ska bli så skönt när det äntligen blir klart.

Har äntligen bokat tid för klippning på torsdag också. Ska bli skitskönt att få klippa det nu. Sist jag var hos frissan var efter jag kom hem från Asien i mars, alltså snart 7 månader sen. Ska kanske ut med Charlotte på torsdag också men har inte bestämt mig än. Lägger upp en bild från i torsdags:


Stay tuned for more updates...


Party like a... what?!

Fy fan vilken dag det var i Torsdags. Hade riktigt kul tillsammans med Memmlan (som vanligt). Vi hade bestämt oss för att göra en höstfotografering i år igen precis som förra året. Så direkt när Memmlan kom satte jag igång och började sminka henne. En riktigt härlig höstinspirerad sminkning blev det.

Under sminkningen kommer vi på att vi har nog lite lust att gå ut och festa på kvällen. Så vi får panik och åker fram till stan för att köpa lite vin. Fem i sex är vi på systemet!!! Haha, snacka om bra framförhållning. Efter det så blev det fotografering med Philip som fotograf.

Kvällen sen blev sjukt rolig. Självklart blev det Husaren för våran del, eller Rockbaren för att vara mer exakt. Jag träffade bland annat Charlotte och Linus som jag inte träffat på säkert över ett år.

På vägen hem träffade vi två skittrevliga killar som vi hängde med hem på efterfest. Eller eftersnack är nog ett mer passande namn. Haha!



Stay tuned for more updates...


Början på en bra dag...

Åh äntligen så var man frisk. Nu kan man hitta på saker igen. Ska måla en list till rummet idag tänkte jag, så att målningen av rummet blir klart. Min pappa var en räddande ängel igår och målade de sista väggarna själv. Så nu är det som sagt bara listen kvar.

Memmlan kommer i eftermiddag också. Har inte träffat henne på ett tag nu. Känns skit trist att hon snart ska till Australien. Dels för att jag kommer sakna att umgås med henne och sen är jag grymt avundsjuk på henne. Jag vill också åka dit!!!



Stay tuned for more updates...


Here's looking at you kid

Jag är fortfarande sjuk och mår inte alls bra. Det är meningen att jag och pappa ska måla klart mitt rum idag, men jag vet inte om jag orkar. Nu när jag ändå är sjuk så passar jag på att fixa iordning mitt musikgalleri på datorn. Har kommit till D och har redan lagt in närmare 2000 låtar i iTunes, så det kan ta ett tag med andra ord.

Just nu ligger jag och njuter av Brian Fallons underbara stämma i låten Here's looking at you kid. Helt underbart att lyssna på när man känner sig sjuk och lite nere.


Anybody said hippie?!

Nu har jag varit dålig på att blogga igen. Men just nu orkar jag inte så mycket. Är sjuk och orkar fan ingenting! Men jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från i fredags när jag var i Lidköping på hippiefest. Kvällen var jättekul och det var skoj att umgås med Sarah och Åsa igen, var alldeles för länge sen sist. Okey here we go, enjoy:






Stay tuned for more updates...

Peace, Love & Understanding

Hejsan. Tog precis en paus från renoveringen av mitt rum. Har maskat de sista väggarna och ska snart börja med grundmålningen. Förhoppningsvis ska hela rummet vara färdigmålat på söndag. Eller det måste vara klart då rättare sagt. På fredag nästa vecka ska mattan läggas in.


Planerna för imorgon
har blivit ändrade by the way. Istället för att gå på bio ska jag, Sarah och Åsa på 70-tals fest. Eller om det var hippiefest, Sarah var lite otydlig på den saken. Får ringa henne ikväll och höra hur det var så att jag vet vad jag ska ha på mig.


Pappa fick förresten
igång min dator igår!!! Woho! Lyckan går inte att beskriva. Dock får/kan jag inte använda den än. Det måste fixas lite grejer först. Men nu har jag i alla fall räddat bilderna och dokumenten på datorn. Håller på att rädda musiken, men det kan ta ett tag eftersom min hårddisk också är sönder. 30 000 låtar tar ett bra tag att flytta när man bara har ett usb på 2 gb. Haha!


Stay tuned for more updates...


Mitt liv i bilder!

Emma & Carros 20års fest!





Mitt Rum!


How much longer can I take it?

Har inte så mycket att göra idag. Är en sån där dag som man bara vill ska vara över snabbt. Allt jag gör är sitter och tänker på saker som hänt den senaste tiden. Börjar bli riktigt trött på att bo hemma och under omständigheterna som är nu så börjar jag undra om flytten hem kanske är mitt största misstag hittills. Vet inte riktigt hur länge till jag pallar att bo kvar här för att vara ärlig. Händer det inga förändringar snart så får jag se till att det blir det!


För att få mig själv på bättre humör så har jag surfat runt och kollat lite på skor. Det piggar alltid upp mig. Och jag hittade ett par skitsnygga leopardboots från asos. Gud vad snygga dom är. Sen var jag självklart tvungen att gå in och kolla på godbitarna jag hittade på Monkis när jag var nere i Göteborg. Älskar dom!!!


Ska lägga upp bilder idag. Kommer att vara uppe senast 17 så kika in då.


Stay tuned for more updates...


Today was a good day!

Hejsan allihopa. Dagen idag har började med ett möte. Vad det var för möte tänker jag inte avslöja nu utan det får ni reda på sen. Efter det blev det skola och sen en fika med Christoffer på Rådhuset. Så en ganska händelserik dag idag ändå. Trodde inte först att det skulle bli det. Resten av dagen kommer jag nog spendera i mitt rum och slipa ner kanterna på de gamla tapeterna.


Pratade med Marinda
igår by the way och vi bestämde oss för att vi skulle göra en liten resa ihop igen. Och med lite så menar jag liten om man jämför med den förra. Vi tänkte åka till Irland till våren! Kommer att bli sjukt kul. Måste bara se till att börja spara pengar till det nu också.


På fredag blir
det bio med Sarah. Vi ska se Surrogates med Bruce Willis i huvudrollen. Ska bli toppen att få träffa Sarah igen. Har inte sett henne på hur länge som helst nu. Vi har mycket att ta igen.


Videoinlägget kommer snart att läggas upp, I promise!


Stay tuned for more updates...


In my life everyday is a friday!

Åh gud var dålig jag varit på att blogga senaste tiden. Har fortfarande ingen fungerande dator så det är lite krångligt. Tänkte i alla fall att jag skulle lägga upp ett videoinlägg ganska snart. Mitt första så det kan bli lite kul.


För att göra en
snabb look back på vad som hänt sen jag bloggade i torsdags. På fredagen var jag med Annsisen och vi körde en lite shoppingrunda i Skövde innan vi drog hem till mig och fixade med hennes löshår som hon köpte i Gbg när vi var där i onsdags. Blev riktigt bra men ska nog hjälpa henne och fixa till det lite mer.


På lördagen satte
jag mig på bussen till Tidaholm. Skulle hem till Emma för att fira att hon och Carro fyllt 20 år. Körde förfest hemma hos Annsisen med Memmlan innan vi drog hem till Emma. Shit oh my god, vilken snygg lägenhet hon bodde i eller. Blev inte lite avundsjuk, speciellt med tanke på att jag fortfarande bor i flyttkartonger och mitt rum ser ut som en byggarbetsplats.


Men men helgen
var sjukt kul i alla fall och det var kul att träffa en massa personer som jag inte hade sett på år och dar.


Nu ska jag sätta mig och spela in mitt videoinlägg.


Stay tuned for more updates...


Smink, skor och lite shopping...

Okej då var det dags för ett nytt inlägg. Vad har hänt sen senast då?!


Jo jag var ju och köpte skor med Lillebror och vi hittade ett par riktigt snygga till honom på Dinsko. Dock gick dom sönder första dagen, så antingen var det kass kvalitet eller så har jag en lillebror som inte alls är försiktig med sina skor (inte alls som sin syster alltså, hihi). Men men han får väl gå tillbaka med dom och se om han kan få ett par nya.


Jag passade på och köpte en ny telefon till mitt rum också. En läpptelefon som kommer att passa perfekt in i mitt röda och vita rum.  Kommer att lägga upp bilder på rummet sen när det är färdigt så ni får se slutresultatet.


Igår var jag i Göteborg med Anna och Linda för att gå på en sminkkurs. Vi åkte ner tidigt så att vi skulle hinna gå och shoppa lite innan vi skulle på kursen. Det blev en hel del shopping för oss alla och jag är super nöjd med mina inköp. Sminkkursen var skitrolig och jag lärde mig en hel del.


Förresten jag tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder ikväll eller imorgon, så att ni kan få se lite vad som hänt.


Stay tuned for more updates...


RSS 2.0