Livet leker... efter mina regler

Hejsan hejsan. Nu har jag inte skrivit på länge det vet jag. Men har inte haft något internet den senaste veckan. Hur som helst så kommer en update om vad som hänt.


Onsdagen förra veckan så satte jag mig på bussen för att bege mig till Sverige över midsommar och för att få lite semster. Så midsommaren tillbringades i Falkenberg med familjen och så.


Sen i måndags har jag varit ensam här i husvagnen. Skönt att få tillbringa lite tid för sig själv efter att ha bott ihop med en massa människor konstant i ett år. Och skönt att få vara ensam och bara slappa innan man ska flytta hem igen.

Min vecka i Falkenberg har varit helt fantastisk. Vädret har varit på topp så man har fått känslan av att man är utomlands. Efter en vecka här nere så har jag fått riktigt snygg bränna.


Dock blev den lite förstörd igår, när vi (jag, Marinda och Jocke) var i Göteborg på West Coast Riot. Var skit varmt och jag fick en snygg bränna efter mitt linne, mina tights, skor och väska. Men men det solar jag bort på någon timma i helgen. Haha! WCR var grymt bra i år. Till och med bättre än förra året precis som jag hoppades så. Fick se en jävla massa bra band och dricka lite öl tillsammans med vänner. Sprang även in i Martin (trummisen i NEMAS) i år igen. Vi konstaterade att det börjar bli lite av en tradition att vi festar ihop på WCR. Haha. Vi får väl se om det händer nästa år också.


Efter festivalen drog vi till Parken där WCR hade sin efterfest. Hängde med en massa random dudes och hade skit kul. Efter stängning så blev det BB och sen centralen för att vänta på att tåget skulle gå 5:42. Kommer bli en seg dag idag och förmodligen en tidig kväll.


Stay tuned for more updates...

moving on...

Hellu mina vänner där ute. Så här kommer en liten uppdatering om vad som har skett i mitt liv den senaste tiden.

I fredags passade jag på att hänga lite med Camilla. Först gick vi lite på stan och kollade runt lite, var på vinmonopolet och köpte lite vin för kvällen och tog en fika. Sen drog vi hem till mig lite innan vi drog hem till Camilla och drack lite vin. Fan vad fin hennes nya boende är. Fast det är klart om man jämför med mitt boende så är allt annat fint liksom. Haha! Senare på kvällen kom också Camillas pojkvän och lagade tacos till oss. Shit vad länge sen det var jag åt tacos.


I helgen har jag mest tillbringat min tid till att packa mitt pick och pack. Är helt sjukt att man ännu en gång ska ta och packa ner i stort sett hela sitt liv och dra vidare. Det blir ju nästan som ett nytt ställe för min del eftersom jag inte har bott hemma mer än tillfälligt. Så nu, nästan exakt ett år sen jag satt hemma och packade ner mitt liv i flyttlådor, så gör jag det igen.


I söndags packade vi också bilen full och åkte och slängde en jävla massa skit som folk hade lämnat kvar i lägenheten. Vad hur skönt som helst att bli av med det. Är sinnessjukt hur mycket det var. Men men det är skit från cirka 20 personer som har samlats på ett ställe under ett års tid, så det kanske inte var så konstigt att det var så mycket. Men nu är det i alla fall borta!


Imorgon drar jag by the way till Falkenberg för lite semester så allt måste vara färdig packat ikväll. För i natt är det sista natten som jag tillbringar här i lägenheten. Känns skönt men samtidigt lite smått tråkigt. Detta har ju ändå varit mitt hem i ett år nu ju.


Stay tuned for more updates...

so sick and tired

Hallå.

Så igår tänkte jag att fan vad nice att jag kan vara uppe lite längre ikväll och köra på sovmorgon imorgon. Perfekt lägge tänkte jag liksom. Så jag gick och la mig runt halv två tiden igår. Klockan kvart över sju på morgonen hör jag hur det börjar vibbrera någonstans i rummet. Helt degig i huvudet så svarade jag och tackade ja till att jobba i kantinan på posthuset.


Fy fan säger
jag bara. Inte bara att jag var trött, de jag började jobba med var bland de mest otrevliga människor jag någonsin träffat. De blev arga på varandra om de inte gjorde saker tillräckligt snabbt och sura på mig om jag ställde frågor om någonting. Var skit rädd att ens öppna munnen.


Efter frukosten så fick jag byta personer att jobba med och jag hamnade i oppvasken med en svensk tjej. Kommer inte ihåg vad hon heter eftersom jag är kass på namn. Varför kan folk inte bara gå omkring med såna där "Hello my name is"-skyltar för?! Det skulle underlätta mitt liv ganska mycket eftersom det tar mig typ flera timmar och ibland dagar att lära mig folks namn. När jag hamnar i en situation där jag ska presentera mig för människor så tror jag att jag är så fokuserad på att säga mitt eget namn att min hjärna helt glömmer bort att registrera vad de säger. Haha. Eller så är jag bara så självgod that I don't give a fuck.. Är nog mest troligt att jag är korkad.


Imorgon by the way ska jag vara ledig och städa lite i lägenheten, för nu är det ju inte så långt kvar tills jag ska flytta här i från. Ska också vara lite med Camilla. Herregud har nog inte sett henne sen nyår tror jag. Shit har det verkligen gått så lång tid?! Ska i alla fall bli kul att träffa henne igen.

Stay tuned for more updates...


Jag gillar't

Hej hej. Så här kommer en liten uppdatering av vad som händer för tillfället. Flyttpackningen är i full gång för min del här uppe. Det är ju inte så långt kvar tills det är dags att verkligen skeppa in alla ting i bilen och bege sig hemåt. Gud vad underligt det känns. Kommer nog kännas ändå mer underligt när man väl är hemma.


Idag var också sista dagen på mitt vik hos Det Norska Veritas. Har jobbat i ett av köken hos dem nu ett tag. Är lite trist att sluta men förhoppningsvis behöver de mig redan nästa vecka. Så då kanske jag får komma tillbaka och träffa dem igen och tjäna lite pengar.


I vilket fall som helst så blir det hemfärd nästa vecka för att fira midsommar i Falkenberg med familjen. Efter det så tänkte jag att jag skulle stanna några dagar där för att få vara ensam ett tag och bara fundera ut vad som kommer härnäst i mitt liv.


Sen drar färden vidare till Göteborg och West Coast Riot som jag ser så sjukt mycket fram emot. Kommer nog att bli ännu bättre än i fjol förhoppningsvis. Det är visserligen svårt att toppa det men man vet aldrig. Jag ska i alla fall dit med Marinda och en kille som hon känner som heter Joakim. Så det blir nog toppen!


Sen blir det upp till Oslo och hämta mina grejer och sen hem för att packa för en vecka som funktionär på Arvikafestivalen (förmodligen). Shit alltså vad det händer grejer nu alltså!


Så här ser de kommande veckorna förmodligen ut för min del:
17 juni: Åker till Falkenberg

19 juni: Midsommar

17 juni - 25 juni: Semester i Falkenberg

25 juni: West Coast Riot

27 juni: Flyttar hem

30 juni: Drar till Arvika

30 juni - 7 juli: Arvikafestivalen

Stay tuned for more updates...


i regret only that i do not regret.

Åh fan vilken krånglig situation detta är. Nu när jag bestämt mig för att åka hem och ta tag i mitt pluggande så får jag ett väldigt frestande erbjudande om att vara au pair i London.  Det är en familj som bor i centrala London och har en liten flicka på 5 månader som vill att jag ska komma oh jobba för dem i 3 till 5 månader. Det vore skit kul att bara sticka dit och få lite erfarenhet och ombyte från vad jag är van vid men samtidigt är jag livrädd. Jag vet inte hur man tar hand om ett så litet barn. Har aldrig bytt blöja på någon och tänk om jag tappar henne!!!


Mamma tror inte att jag kommer tycka det är kul. Hon tror att jag kommer tröttna. Kanske för att hon vet att jag inte är vidare förtjust i småbarn. Men det är de ungarna som kan tala, gå, så och vara pissjobbiga som jag inte tycker om. De små har jag inte så mycket erfarenhet av. Mamma säger att de är jobbigare och att behöva gå upp mitt i natten för att ta hand om en gråtande  unge är inte så lockande.


Fan det är inte lätt. Jag får tänka över det ikväll och svara dem imorgon. Det vore ju skit kul att få en ny start och ett nytt äventyr men vad fan får se hur jag gör.


Stay tuned for more updates...


Hej och välkommen!

Hejsan och välkomna till min nya blogg. Jag vet att jag är grymt velig när det kommer till att välja vart jag ska ha min blogg men jag tror jag stannar kvar här ett tag nu i alla fall.


Hur som helst
så har jag ju nu bestämt mig för att ta upp bloggen igen eftersom jag känner att nu kanske kommer det komma att hända lite saker i mitt liv som kan vara intressanta att skriva om.


Den största nyheten är väl egentligen att jag har bestämt mig för att min tid här i Oslo, Norge är över för den här gången och jag flyttar hem. För att göra vad kanske ni frågar er - och det gör jag också egentligen. Jag har sökt till komvux för att läsa några kurser som jag kan behöva för att söka till högskola nästa år så det kan ju alltid vara ett val. Sen så får man se om det kanske går att få ett jobb. Inte så troligt men man kan ju alltid hoppas.


Hur länge jag stannar hemma är väldigt osäkert. Om jag börjar plugga blir det i alla fall ett år. Om inte så vet man aldrig. Jag är ju en sån person som tröttnar väldigt snabbt så vem vet jag kanske helt enkelt bara drar mig vidare till något annat intressant ställe.


Stay tuned for more updates...


RSS 2.0