Jag jobbar...

1c9cc16a684b76a97983264c32f0ed1c.png

Kolla varifrån!

Jag jobbar idag. Härligt med klirr i kassan!


Jag testar...

Bio silica!

Jag har bestämt
mig för att testa Bio silica. Det är ett kosttillskott som gynnar hudens allmäna tillstånd, håret och naglarnas tillväxt. En burk kostar cirka 149 kronor och innehåller 60 kapslar. Jag köpte min burk på Sportgymbutiken.

Man ska ta en kapsel två gånger dagligen i samband med måltid. Jag ska testa och se om det blir någon skillnad efter att ha förbrukat en burk. Så om 30 dagar får vi se om detta är ett kosttillskott att lägga pengarna på eller inte. Under perioden kommer jag kontunueligt att uppdatera om vad som händer och om någonting händer.


Kapslarna innehåller bland annat:

-Åkerfräken som är en enastående god källa av kiselkomplex. Den spelar en nyckelroll i reglerandet av förhårdningsprocesser och upprätthåller en god elasticitet hos epitelet. Det motverkar nagelsönderfall, och överdriven uttöjning av kapilärkärlen.


-Brännässla
som är rik på aktiva komplex, såsom: vitaminer (som C, K och de ur vitamin grupp B), mineralämnen, och bioflavonoider, som stärker hår och naglar, och förbättrar hudens tillstånd.

 


Working girl.

Har precis städat klart mitt rum. Kände att det kunde behövas, dels för att Sarah kanske ska sova över här imorgon och dels för att det började se förjävligt ut. Det är helt otroligt egentligen att jag som aldrig städade förrut och hade världens stökigaste rum. Men nu har jag faktiskt bestämt mig för att jag inte ska låta mitt rum bli så igen, så nu städas det i stort sett varje dag. Gud vad duktig jag är! ^^

Jobbade idag också. Fick hoppa in för pappa som skulle till kiropraktorn. Jobbade visserligen bara två timmar men pengar i kassan är pengar i kassan så jag klagar inte. Jag tycker det är skitkul att vara tillbaka i butiken och jobba, saknar det faktiskt lite för att vara ärlig. Ska hjälpa till i butiken på söndag också. Sportgymbutiken startar ju sin stora tre dagars rea imorgon så det kommer nog vara massor att göra.

Imorgon blir det bio med Sarah. Vi ska se New Moon! Woho, äntligen. Har verkligen sett fram emot att se den och det ska bli überkul att träffa Sarah igen. Vi har ju inte sett varandra på hur länge som helst nu.

Jag innan jobbet.


Ta vara på det du har!

Har du precis som jag slängt dina gamla läppstift när de har kommit till botten?
Istället för att slänga läppstiftet då så kan du istället ta till vara på allt läppstift som är kvar i förpackningen. Här kommer ett enkelt tips på hur du gör det:


1. Ta fram ett läppstift som börjar eller har "tagit" slut.


2. Du behöver en tom burk som du kan förvara läppstiftet i och något att gröpa ut läppstiftet med.

3. Gröp ur allt läppstift som är kvar i förpackningen och lägg det i burken.



4. Klart! Nu är det bara att slänga den tomma förpackningen...



...och använda dig av det läppstiftet som du räddat.



Lycka till!


Stad i ljus

Igår kväll var jag framme med föräldrarna på stan för att kolla på Stad i ljus. Dom hade satt upp en massa ljus installationer i centrum. Bland annat massor med julbelysning, men även en massa annat. Dom hade till exempel satt upp tre gigantiska uppblåsbara hästar på taket på bibloteket. Skitfult och helt onödigt. Men annars var det ganska fint. Men jag förstod inte riktigt vad som skulle vara så speciellt. Bara en massa julbelsyning som sagt. Grymt överskattat!


Stay tuned for more updates...

Spadag

Igår hade jag och mammi en liten spadag här hemma. Var jättelänge sen vi gjorde något ihop bara hon och jag. Så vi bestämde oss att nu var det banne mig på tiden.

Dagen började med att vi bakade egen pizza och satt och snackade lite skit. Sen så satte vi igång med att fixa ansiktena. Vi körde scrubing, porrengöring, ansiktsmask. Fy fan vad mjuk och fräsch man känner sig efteråt. Sen blev det hårinpackning och en sminkning på det.

Haha jag fick sminka mamma och körde hela paketet. Hon fick lösögonfransar och allt. Dock var det helt fel fransar för henne förhon såg lite ut som en drag queen. ;) Nästa gång får jag köra med några som inte är täta glamourfransar!

Vi kollade också på Twilight. Åh gud vad bra den filmen är. Ska se om jag kan få med mammi på New Moon på bio nästa helg.




Fick ingen sista bra bild så det är därför vi båda två är på väg ur bild!


Stay tuned for more updates...


Ännu en i samlingen

Hejsan hejsan. Sitter nu vid mitt nyuppsatta sminkbord och bloggar lite. Gud så fint det blev med mitt sminkbord. Mycket bättre än vad jag hade kunnat tänka mig. Det enda som saknas nu är ännu en liten byrå till mitt smink och att pappa ska sätta upp lamporna vid sidan av spegeln. Sen har jag den ultimata sminkhörnan, eller vad jag nu ska kalla det! Hihi.


Har världens huvudvärk idag och har verkligen ingen lust att göra någonting. Inte för att man känner sig direkt sugen på att göra någonting när man tittar ut genom fönstret och ser att det fortfarande regnar ute. Typiskt. Så jag tar nog fram en bra bok och lägger mig och läser istället. Synd bara att jag inte har fler böcker i Twilight serien för det hade fått mig att må mycket bättre. =P

Förresten jag har ju glömt att säga att jag införskaffade mig ett par nya skor när jag och mammi var och shoppade förra veckan. Förra gången vi var på jakt efter ett par höst/vinterskor åt mig så blev det två par högklackade skönheter istället för det jag skulle ha. Men den här gången fick jag tag i ett par lågklackade boots. Riktigt sköna var dom och helt okej till utseendet. Så nu har man ännu ett par till i samlingen.



Stay tuned for more updates...


I'm Back!!!

I'm back! Sitter här hemma i Skövde nu och funderar på om jag kanske skulle ta och börja packa upp väskan från i helgen. Jag har ju som sagt varit och hälsat på Marinda i Malmö över helgen, och det var det roligaste jag gjort på mycket länge. Åkte ner i fredags och kvällen spenderades hemma med tacos, Idol och en massa skvaller.

På lördagen så
gick vi på stan största delen av dagen. Blev en del shopping faktiskt. Bland annat två linnen från Gina Tricot, spray cleaner för mina sminkborstar, ett nytt piercingsmycke, diadem, smink osv, osv.
På kvällen gick vi ut och åt på en thailändsrestaurang och pratade om allt mellan himmel och jord.

Söndagen började med en promenad ner till Ribban, där jag bland annat fick se vart Zlatan bodde. Gud vad härligt det skulle vara att bo i en stad som ligger vid havet, så att man kan gå på promenader där när man känner för det. På kvällen jobbade Marinda så jag tog min bok (Ljudet av ditt hjärta eller Eclipse som den heter på engelska. Tredje boken i Twilight serien) och satte mig till rätta i soffan. Satan i gatan vad bra de där böckerna är. Den där varningstexten på baksidan av boken stämmer verkligen (Varning: vansinnigt beroendeframkallande!).
När Marinda kom hem blev det middag som hennes mamma hade lagat. Gud det var sååå gott!

Måndagen blev en ganska slapp dag. Vi tog en liten sväng till solariet i hopp om att bli av med vinterblekheten. Och lyckades till viss del, men det är still a long way to go, för att se härligt brun ut igen. Sen var det i stort sett dags för oss att åka in till stan för att inte jag skulle missa bussen hem. En kaffe hann vi dock med innan jag satte mig på bussen för den 6 timmar långa färden hem!
Tack för att jag fick komma gumman. Får göra om det snart igen!!!

Stay tuned for more updates...

 


Inte nu igen!!!

Igår var en ganska slapp dag faktiskt. Hände inte direkt så mycket på dagen. Men på kvällen däremot så var jag och kollade på när Hence The Riot repade. Var skitkul att vara tillbaka i en replokal igen. Var alldeles för länge sen sist!


http://www.myspace.com/hencetheriot 


Imorse när jag
vaknade fick jag en chock. Det var vitt på marken!!! Vad fan?! Jag som hade hoppats på att snön skulle komma sent i år med tanke på förra vintern i Norge med 30-40 cm snö och -10 grader. Men nej då så tur har jag inte. Får väl hoppas på att det inte är någon snö i Malmö i alla fall.





Nu ska jag dra iväg och shoppa lite med mammi. Och sen är det väl dags för mig att börja packa.

Stay tuned for more updates...


Late Halloween!

Här kommer två bilder från Halloween. En på mig och en på Peter. Måste faktiskt erkänna att jag är grymt stolt över hur snygg sminkningen blev som jag gjorde på Peter. Mycket bättre än vad jag trodde den skulle bli! Enjoy!

 


En perfekt tisdagskväll

Igår fick jag ett samtal från Louise som frågade om jag hade lust att möta henne på stan och ta en fika. Självklart möte jag henne på stan en helv timma senare. Det var skitkul att träffa henne igen har inte träffat henne på flera månader. Vi tog en kaffe på Pim's och satt och pratade skit i några timmar innan vi gick till Systemet för att köpa lite vin. Louise hade bjudit med mig på en vinkväll som hon och ett gäng tjejer brukar ha.

Efter att ha gått lite på stan gick vi hem till Louise. Fick se hur hon bodde nu för tiden. Måste säga att det var en riktigt mysig lägenhet. Kvällen slutade med ett gäng tjejer, fem vinflaskor och en hel del tjejsnack! En perfekt tisdagkväll med andra ord.

Stay tuned for more updates...

Videoblogg 1


Trying something new.

Hoppar över långt blogginlägg idag - videoblogg imorgon!!!


En sväng på stan.

Ska snart slänga på mig ordentligt med kläder och ge mig ut i snön för att möta Lillebror på stan. Vi ska fixa lite saker till i helgen. För ni har väl inte glömt bort att det är Fars Dag?! Sen så kanske det blir lite träning ikväll, men får se.



Stay tuned for more updates...


Det snöar!!!

Har inte skrivit på ett tag nu och jag vet att jag borde ha gjort det. Men har haft fullt upp med mitt rum och lite andra saker.

Halloween-festen i Parken var skitkul. Var riktigt roligt att vara ute med Annsisen, Peter och Hanna igen! Var ett tag sen vi var ute tillsammans allihopa. Vi började med att käka lite tacos och göra oss i ordning hemma hos Hanna. Tog aslång tid för alla oss att bli färdiga. Fick till och med Peter till att gå med på att klä ut sig lite mer än vad han hade tänkt. Ska förhoppningsvis få upp lite bilder från i lördags men måste bara få dem från Peter först. Jag lyckades glömma bort att ladda min kamera så den dog efter två bilder på Peter. Eller så kanske han såg för läskig ut. Haha!

Var på IKEA i söndags också. Köpte lite av de saker som saknades sist vi var där. Fast ändå har jag inte fått allt än. Saknar ytterligare en byrå till mitt smink. Men det börjar att ta sig i rummet nu, förhoppningsvis är det klart om någon vecka.

Ska snart ut i snön (japp ni hörde rätt, det snöar!) och ta mig iväg och träna med pappa. Han borde komma vilken minut som helst så det är bäst att jag slänger på mig träningskläderna och gör mig klar.




Stay tuned for more updates...

RSS 2.0