This is Me - Nr. 7

Nr 7.

Min favoritfilm är Disney's Skönheten och Odjuret.

I love it. Den är så bra. Jag kollar säkert på den en gång i måanden och kan i stort sett varje mening i filmen. Enligt mig är detta den bästa Disney filmen som gjorts.


Stalker!

Idag hände något bland det läskigaste jag har varit med om på länge. När jag hade gått av bussen i Lidköping åkte en vit Volvo förbi mig och den vände nästan direkt. Efter det så åkte bilen efter mig hela vägen hem. Jag blev sjukt rädd och ville inte gå hem, för jag var rädd att äcklet i bilen skulle få reda på vart jag bodde. Så jag gömde mig bakom en buske för att sedan springa för livet till dörren och låsa in mig i kollektivet. Ångrar att jag inte skrev ner registreringsnumret, men var så chockad över vad som precis hänt att jag bara ville komma in i säkerhet. Tror nog att paranoian efter det här kommer att ta några dagar att komma över!

Kommer att se mig över axeln för en sån här bil närmaste tiden!



This is Me - Nr. 6

Nr 6.

Jag tycker ligga sked är överskattat.

Det är varmt, man kan inte röra sig och får nästan klaustrofobiska känslor. Jag är inte alls en fan av att ligga tätt intill någon när jag sover. När jag sover vill jag ha mitt space och kunna röra mig hur mycket jag vill utan att väcka någon.


This is Me - Nr. 5

Nr 5.

Jag har väldiga komplex för min näsa.

Jag tycker att min näsa ser hemsk ut helt enkelt. Jag tänker inte gå in på varför jag gör det för det är personligt.


Destination X

Tjenare jag skulle ha uppdaterat min blogg tidigare i veckan men har haft lite problem med uppkopplingen hemma. Kan bero på att det blåser så in i norden här i Lidköping. I alla fall, i helgen var jag i Göteborg och hälsade på Sarah. Jag hade inte sett henne sen hon kom hem från Nya Zeeland. Gud vad roligt det var att umgås med henne igen, jag tror inte att jag insett hur mycket jag saknat henne förrän vi stod och kramades på perongen.

Jag passade på att suga åt mig all möjlig info om Nya Zeeland som jag kan ha nytta av när vi åker (shit, det är inte alls långt kvar nu!). Vi satt och fika och pratade i flera timmar, inte så konstigt kanske med tanke på att det var ett halvår sen sist. Sen gick vi och koollade lite i butiker och köpte varsin sallad och gick och satte oss i en park och bara njöt av det fina vädret.

På kvällen gjorde bara i ordning lite lätt mat, drack lite vin och kollade på Sarahs bilder från resan. Man blir ju så sjukt sugen på att resa när man ser någon annans underbara resebilder. Vi satt och drack vin och pratade långt in på natten.

På söndagen så gick vi till Världskulturmuseet som hade en utställning som heter Destination X (här är en länk om ni vill läsa mer om den) som handlar om turism. Den var riktigt rolig att se faktiskt, med tanke på att det är inom ett område som jag både är intresserad av privat men även utbildar mig inom. Vi passade på att se de andra utställningarna också när vi ändå var där, och en som heter De Andra fick man sätta sig och lyssnar på andra människors tankar som de har när de sitter på bussen eller spårvagnen. Shit vad jag skrattade när jag lyssnade på vissa.

‎"Man borde fan göra fler undersökningar om Västtrafik, man krälar ju fan fortare"
- från utställningen De Andra på Världskulturmuseet

This is Me - Nr. 4

Nr 4.

Mitt favoritprogram på tv är Dödlig fångst.

Okej, jag vet att jag är helt och hållet en nörd som gillar det här programmet, men jag vet inte vad det är som gör att jag gillar det så mycket. Det är bara något som fått mig att fastna för det och se på det i sex säsonger. När kapten Phil Harris dog satt jag och grinade som ett litet barn.


This is Me - Nr. 3

Nr 3.

Jag är rädd för rulltrappor.

Jag vet, haha jättekul att hon är rädd för rulltrappor. Sorgligt men sant, jag får panikkänslor när jag åker eller vet att jag snart ska åka rulltrappa. Det är inte direkt en vanlig rädsla och jag har faktiskt ingen förklaring till varför jag är så rädd för rulltrappor.


RSS 2.0