"Reunion" med TK tjejerna

Igår efter jobbet gick jag hem till Annie för att ha en liten reunion typ med några av tjejerna från TK (för er som inte vet vad det står för så är det Textkommunikation). Var ett bra tag sen jag såg dom sist, Josse hade jag inte sett sen i höstas, Annie springer jag in i ibland här i Lidköping och Louise har jag inte sett sen februari förra året innan hon stack iväg på sin resa. Haha, nu när jag tänker efter så var det ju faktiskt halva klassen som träffades igår.
Var riktigt kul att umgås med dom igen. Vi lagade mat och pratade massor av minnen.
Bild från studenten 08

This is Me - Nr. 2

Nr 2.

Jag kan känna doften av blöt asfalt på långt avstånd.
Jag tror att det är för att jag tycker om doften så mycket, eller så är det bara så att jag kan känna av när regn är på väg. Det är inte så att jag tror att jag har några övernaturliga krafter eller nått sånt, det är kanske bara så att jag är känsligare för dofter eller så.



Hjälp.!.!

Hjälp! Tiden går så jäkla snabbt nu för tiden tycker jag. Kan ibland känna att det går lite för fort och att jag blir stående stilla och kliar mig i huvudet och tänker hur fan ska jag hinna med allt.
Det är inte så att det är sjukt mycket att göra på LiAn, när jag går hem lämnar jag arbetet där, utan det är det som händer efter, på fritiden som får min kalender att nästan sprängas. Jag satt och kollade igenom min kalender för en vecka sen ungefär och insåg att jag inte har en ledig helg förrän mitten av juli. Och samma sak är det nästan med veckorna. De fylls på som bara den.

För ett par år sen skulle jag hoppa av glädje och istället känna panik att jag inte var uppbokad längre än till mitten av juli. Men nu känns det mer som om min hjärna suckar bara av åsynen av min kalender. Jag måste planera in allt, precis allt, annars är det risk att jag glömmer bort det. Men nu har jag bestämt mig, jag ska bestämma en vecka, en hel vecka där jag inte får planera in något. Bara vara spontan och ta saker när de kommer. Låter som en mycket bra plan tycker jag, i alla fall för mitt välmående.

" Det kan inte bli någon kris nästa vecka. Min fickdagbok är redan full"
- Henry Kissinger

Bara en massa promenader

Igår var jag med JB på kvällen. Vi mötes upp efter att hon slutat jobbet och tog oss en promenad vid vattnet. Sen gick vi hem till mig och satte oss och började kolla lite på kartor och planera vår resa till Vietnam lite. Gud vad jag längtar, man blir ju helt sjuk av att gå och vänta på nått så underbart.
Ikväll skajag umgås med Maddis är tanken och om vädret tillåter så blir det promenad även ikväll. Imorgon ska jag och JB på "afterwork", men eftersom hon slutar 21 så blir det en väldigt sen "afterwork". Ska bli kul att gå ut och ta en drink, var typ evighter sen sist känns det som.

This is Me - Nr. 1

Nr 1.

Jag tycker inte om jordgubbar.
När jag var yngre hade min gammelmormor och gammelmorfar ett jättestort jordgubbsland och när jag var hos dem på sommaren så åt jag så sjukt mycket jordgubbar att jag tror jag föråt mig på dem. På flera år har jag inte tyckt om smaken av jordgubbar. Jag kan äta dem men jag tycker helt enkelt inte att det är gott.


This is Me

Jag tänkte starta en ny kategori som heter "This is Me". I den kommer jag lägga upp ett nytt fakta om mig själv varje vecka, så att ni kan få chansen att lära känna mig lite bättre. Så varje onsdag i ett års tid kommer ni få lite roliga fakta om mig.

Lillebror 20 år!

Min lillebror fyller 20 år idag, så det tänkte jag fira med ett bildregn.









Kvinnorna i mitt liv ;)

Denna vecka började praktiken för de flesta i min klass. Jag börjar min nästa vecka så jag har en veckas semester nu. Tänkte berätta vart mina några av mina vänner är. Dels för att jag har fått några frågor om vilka de är, eftersom jag oftast använder mig av smeknamn eller deras initialer. Så nu ska jag sätta ansikten till namnen.

MJ heter egentligen María-José. Hon ska ha sin praktik på Bjertorps slott. Men kommer att bo kvar i Lidköping så vi kommer förhoppningsvis att umgås en del i sommar.

 

Jessica B aka JB. Hon ska ha sin praktik på Hotell Läckö i Lidköping, så det kommer bli en hel del luncher ihop med henne i sommar. Plus att det är den här sköna donnan jag ska resa med innan vi åker till Nya Zeeland. Vi ska även bo ihop när vi är på Nya Zeeland.

 

Madde eller Maddis heter egentligen Madeleine. Hon har sin praktik i Mariestad för Biosfärskontoret, men kommer att vara en hel del i Lidköping så det blir en del luncher och promenader med henne.

 

Och så tjejerna som lämnat Lidköping för att göra sin praktik på annan ort.


JJ också känd som Jessica J. Kvinnan från Stockholm som har flyttat tillbaka över sommaren för att göra sin praktik på Skansen. Jag och Maddis har planer på att åka upp och hälsa på henne i sommar. Efter sommaren kommer hon och jag bli roommates när hon ska flytta in hos mig, vilket betyder att det kommer bli en del spelkvällar och att jag kommer få sällskap när jag tittar på vem vet mest.

 

Jeanette, kvinnan utan smeknamn. Vi kallar henne ibland för Ungraren ibland. Hon är ungrare och det är just i Ungern hon håller hus över sommaren. Hon ska ha sin praktik på en hästgård. Och jag kommer att sakna henne som bara den. Jeanette ska även bo med mig och JB på Nya Zeeland.


Thor 3D

Ikväll ska jag och Lillebror på bio. Vi ska se Thor 3D. Den verkar helt okej efter att ha sett trailerna.


Guidning

Förra veckan var sista veckan i skolan på fyra månader. Vi hade guidningar runt omkring i området runt Lidköping. Var roligt att åka runt och se alla klasskompisar guida och alla var så otroligt duktiga. Här kommer lite bilder från guidningsdagarna:

Dag 1

Dag 2


RSS 2.0