Här ska jag spendera min tid

Det är här jag har tänkt spendera mycket tid nu på lovet. Inte helt fel att ha en egen träningslokal för sig själv, som dessutom bara ligger tio minuter från hemmet! Kan faktiskt inte bli mycket bättre.

 


Bio

Igår fick jag för mig att jag skulle träna idag. Jag ville göra det innan butiken öppnade så imorse gick jag upp kvart i åtta drog mamma ur sängen och åkte iväg och tränade. Kommer nog att var riktigt öm i kroppen imorgon, men jag kommer inte låta det stoppa mig. Imorgon ska jag upp till lagret och träna igen. Bara för att det är jultider betyder det inte att man får ligga på latsidan, här ska det tränas för fullt.

Idag ska jag ta med Lillebror och gå på bio. Sist jag var på bio var det med Madde och vi satt så långt fram att hon blev illamående och vi fick gå ut efter halva filmen. Förhoppningsvis får jag se hela den här filmen. Vi ska se Tron: Legacy, såg trailern och tänkte att den skulle passa Lillebror.

Förrsten nu är det bara 32 dagar kvar tills jag och JB åker till Tallinn.
Och bara 73 dagar kvar tills jag och Lillebror åker till London.



Nyår 2999!!!


Dansdax


Sorry...

Åh shit jag vet att jag är seg på att blogga. Och jag har faktiskt en anledning till att jag inte har gjort det på ett tag också. Har nämligen haft fullt upp med Dansdax och försöka lära mig företagsekonomi. Och inget av det är lätt kan jag tala om för er.

Den 4 december var det Dansdax och veckan innan var fullbokad med att fixa saker till eventet och utsmycka. Varje dag var det först skola sen var det bara att gå bort till arenan och antingen ha möte eller fixa och dona. Jag pyntade hela entrén (med mycket hjälp från JB och Jeanette ska dock tilläggas) plus att jag och Jeanette fixa rigga ljuset i både entré och foaje. Det var en helt ny upplevelse för oss båda.

Kvällen var minst sagt kaotisk för min del. Men det kanske inte är så konstigt när man ska släppa in cirka 1500 personer under loppet av en timma. Det flöt på bra och jag måste erkänna att jag är lite stolt över mig själv som klarade av det.

I måndags var vi på Bakgårn och åt jultallrik med klassen. Var sjukt kul att kunna slappna av efter en så stressig vecka som varit. Maten var god, stämningen var hög och sällskapet var underbart. Plus att det inte var helt fel att vår grupp vann julmusik-quizet! Tack vare Evelina ska tilläggas!

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska jag, Lillebror och pappa ner till göteborg och gå på Fitnessmässan. Så det är bäst att vara utvilad tills dess.

RSS 2.0