Peter <3

Var och hämtade Peter på busstationen för ett tag sen och vi har precis käkat en god middag och har på Idol i bakgrunden. Ska snart ta och gå in i mitt rum, det är ganska mycket varmare där än vad det är i samlingsrummet. Tror inte att det är mer än 12 grader här inne, och då är ugnen på för att fungera som element.

I onsdags kom jag hem och såg att dörren till kollektivet var uppbruten. Fick världens panik och trodde genast att det hade varit inbrott, men det visade sig att dörren hade frusit fast igen och Emma hade ringt hyresvärden som skickade någon som skulle hjälpa Emma att komma ut. Killen tyckte tydligen att det var en bra idé att använda en kofot och bända upp dörren. Så nu är vår dörr helt förstörd, eller ja det går inte att stänga den. Så vi får kila fast den och hoppas på att ingen bestämmer sig för att gå in och sno våra grejer. Tyvärr har vår hyresvärd bestämt sig för att det inte är någon prioritet att fixa dörren så vi får frysa som fan!

En väldigt gammal bild på mig och Peter.


All by myself...

Sitter och kollar på Modern Family med Jeanette. Vi har precis ätit god mat, tittat på Idol och sjungit med med otroligt sexiga och roliga röster. Just det glömde jag nämna att vi är hemma hos JJ. Hon är i Stockholm i helgen så vi fick låna hennes lägenhet. Ganska skönt att slippa ligga två stycken i min säng. Här får vi varsin säng och det är mysigare än kollektivet. Som tack har jag fixat hennes TV. Tänk vad händig jag kan vara när jag känner för det! HAHA!

Imorgon ska vi dra till Skövde för att stå på Commerce med Dansdax. Kommer att bli en lång helg har jag en känsla av.


...

"Det finnes ikke medvind for den som ikke vet hvor han skal."

Längtar till 2011

Kom hem från spanskan för ett tag sen och har inget direkt att göra, så jag tänkte att jag skulle blogga lite.

Idag så bokade jag och JB en weekend resa till Tallinn i januari. Vi ska bo på spahotell och bara njuta. Gud vad härligt det kommer att bli. Har aldrig varit i Estland så det ska bli spännande att se vad landet har att erbjuda. Ska bli riktigt kul att åka med JB också, så att vi kan lära känna varandra lite bättre. Vi har nämligen tänkt att vi skulle ut och resa lite ihop innan Nya Zeeland så detta blir nästan som en liten testresa för att se hur vi fungerar ihop. Men det kommer nog inte vara några problem.

Så det kommer bli en del resande nästa år. Men det är så det ska vara. Först Tallinn med JB, sen London med Lillebror, sen förhoppingsvis så får jag praktik på något av bussbolagen jag skickat till så då kanske det blir lite resande och sen drar vi iväg till än så länge okänd destination i december. Me like.

Imorgon så ska jag, Carro, Carin, Madde och JJ dra till Göteborg för att gå på fotbollsmatch. Det är träningsmatch mellan Sverige och Tyskland. Det ser jag fram emot som fan! Först roadtrip till Gbg och sen fotboll, en perfekt onsdag om du frågar mig.

Ne man kanske skulle ta och se på Paradise Hotell eller kanske ett avsnitt av Supernatural. Decisions, decisions decisions...


Dansdax

Sitter på skolan och har precis avslutat ett telefonmöte med Daniel och Martin. Det känns som om att vi har tusen grejer att göra tills den 4 december. Börjar få ännu lite mer stressad över hur fan vi ska hinna med allt! Men men det kommer att kännas så skönt när vi är klara. Det är då det känns värt med all tid och slit som vi har lagt ner. Nu lät det som om att jag bara tycker projektet är pest och pina men så är det verkligen inte, jag tycker att det är skitkul att få vara med och arrangera ett så stort event.

Ska dra mig hemåt snart är väl tanken. Behöver lämna all skit innan jag ska fram till stan med Madde för att leta efter en present till mina pappi. Ni har väl inte glömt bort att det är Fars dag på söndag?!


Nej jag har inte glömt bort er...

Jag skulle ju börja blogga som sagt men mitt internet har inte fungerat som det ska så nu sitter jag hemma hos JJ och bloggar eftersom hon har sagt till mig att det kommer att skada hennes rykte om jag inte gör det! Haha. Den tjejen alltså, hon är nog en av de underligaste och roligaste personer jag någonsin har träffat.

Egentligen så borde jag dra mig hemåt snart men jag pallar inte att gå ut när det snöar. Plus att jag inte har lust att komma hem till ett tomt kollektiv och förmodligen ett iskallt rum. Nej det pallar jag verkligen inte, så jag sover över här. Har ju ett eget rum här hos JJ. Eller rum och rum det är mer som ett megastort förråd med en säng, men det duger åt mig. ;)

Hade inte varit helt fel med en ledig dag imorgon men vi ska ha telefonmöte med Martin och Daniel om Dansdax klockan elva, men jag ska dra hem direkt efter tänkte jag. Ska vara med JB och jag ska tvinga henne att färga mitt hår. Är på tiden, det börjar se ut som fan nu faktiskt.

God natt mina vänner!

RSS 2.0