14 Days of Christmas

Dagens julklappstips är:

Eyeko Cream & Tinted Cream Set.

Eyeko Cream. 
Denna 3-i-1 produkt fungerar som highlighter, ögonkräm och fuktighetskräm. En A-vitamin-berikad fuktighetskräm som passar för hela ansiktet. Eyeko 3-in-1 Cream är laddad med ljusreflekterande pigment som ger dig en jämn hy med en fantastisk lyster.
Eyeko Cream är tre produkter i en och samma burk! Den ger fukt och fungerar samtidigt som ögonkräm och highlighter. Denna produkt gör att du kan hoppa över din vanliga foundation! Innehåll: 38 ml.

Eyeko Cream 3-in-1 Tinted Cream.
För en strålande, fräsch och solkysst hy, testa nya Eyeko 3-in-1 Tinted Cream. Grunden i denna lyxiga kräm består av återfuktande jojoba, berikad med antioxidanterna Vitamin A & E samt Vitamin C - precis som Eyekos bästsäljande Eyeko Cream. Skillnaden är att denna ansiktskräm också ger dig en underbar, lätt solkysst hudton med ett härligt lyster tack vare ljusreflekterande partiklar. Innehåll: 38 ml.

Och här får du dom här två toppen produkterna ihop. Kan ju nästan inte bli bättre. Finns att köpa på eyeko.com för95 kronor. Ett otroligt klipp om man jämför med att köpa dom på tillexempel eleven.se där den ena kostar 199 kronor och den andra 249 kronor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0