3 Days of Christmas

Jag missade dagens julklappstips igår så ni fårflera tips idag istället!

Produkter från Coastal Scents. I stort sett alla produkter därifrån kan rekommenderas. Flera personer på youtube och vänner till mig rekommenderar varmt allt som dom har. Själv så kan jag rekommendera:

Camo Quads innehåller 4 krämiga Concealers. Dessa appliceras lätt och smälter lätt in i huden och täcker brister i huden. Alla 3 Concealer Quads innehåller en vit highlight nyans, denna används på inre och yttre ögonvrån för att ge en ljus och ge ett vaket utseende för trötta ögon. Vitt kan också användas för att ljusa upp och hjälpa till att anpassa en nyans så att den ska matcha din hudfärg. Dom erbjuder dessa i Ljus, Medium och Dark. Användning på ren, återfuktad hud före applicering av din foundation och puder.

 

Vår Corrector Quad erbjuder 4 primär nyanser. Dessa används för att jämna ut pigment som behöver en viss färg för att radera ut och balansera huden.

 

Designa din egen palett. Du kan vilken palett du vill ha och vilken av de 66 färgerna som de erbjuder som du vill ha i. Du kan göra en med bara ögonskuggor eller en med bara rougher, eller varför inte blanda lite?!




Gel Liners. 24 väldigt pigmenterade Gel Liners har anlänt, dessa appliceras med lätthet med en angle liner brush. Applicationen är lätt, du har möjligheten att utforma och vara kreativ, varar hela dagen utan att de kladdar eller lägger sig i vecken och är starkt pigmenterade.



Allt finns att köpa på Coastal Scents hemsida!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0