Ännu en i samlingen

Hejsan hejsan. Sitter nu vid mitt nyuppsatta sminkbord och bloggar lite. Gud så fint det blev med mitt sminkbord. Mycket bättre än vad jag hade kunnat tänka mig. Det enda som saknas nu är ännu en liten byrå till mitt smink och att pappa ska sätta upp lamporna vid sidan av spegeln. Sen har jag den ultimata sminkhörnan, eller vad jag nu ska kalla det! Hihi.


Har världens huvudvärk idag och har verkligen ingen lust att göra någonting. Inte för att man känner sig direkt sugen på att göra någonting när man tittar ut genom fönstret och ser att det fortfarande regnar ute. Typiskt. Så jag tar nog fram en bra bok och lägger mig och läser istället. Synd bara att jag inte har fler böcker i Twilight serien för det hade fått mig att må mycket bättre. =P

Förresten jag har ju glömt att säga att jag införskaffade mig ett par nya skor när jag och mammi var och shoppade förra veckan. Förra gången vi var på jakt efter ett par höst/vinterskor åt mig så blev det två par högklackade skönheter istället för det jag skulle ha. Men den här gången fick jag tag i ett par lågklackade boots. Riktigt sköna var dom och helt okej till utseendet. Så nu har man ännu ett par till i samlingen.



Stay tuned for more updates...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0