Gästinlägg, Jessica

Dagens schema har bestått av lyx lyx och lyx. Allt började med en taxiresa till thap ba hot spring center, ett unikt spa i utomhusmiljö. Först fick vi ta oss an ett varmt lerbad, därefter njuta i ångande mineralvatten och tillsist avsluta i en uppvärmd pool. Här ansåg vi att det var på tiden att utforska ericas vattenkamera och tog därför till diverse undervattenskonster. Folk tittade på oss som om vi var från vettet, eftersom de inte förstod att kameran var vattentät, trodde de att vi förstörde den! När vi kom tillbaka till hotellet möttes vi av hunger och bestämdes oss för att besöka chips, choklad och kakståndet.

När vi ändå tänkte spendera dagen med lyx och njutning bokade vi in en nagelskulptör/manikyrist som kom till vårt hotellrum och gjorde våra händer och fötter fina. Jag fick smarriga jordgubbar som motiv, Erica fick coola svarta naglar med silver detaljer och Bob fick blå metallic naglar med fina blommor på.

Efter en god måltid sitter vi nu på hotellet och planerar morgondagens aktiviteter samtidigt som Erica dragit i sig en red bull och inte kan sluta dansa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0